Sider

mandag, oktober 06, 2008

Vil du ha julegave fra oss?

PÅMELDINGSSTOPP FRA 7. november!
Det er nå mer enn 100 deltakere på vår utfordring, og vi må derfor stoppe flere påmeldinger. Vi har dessverre ikke kapasitet til å lage flere julegaver enn til de som nå er påmeldt! Dersom du ikke allerede har meldt deg på er det derfor nå for sent! Beklager! Alle påmeldte skal ha fått en bekreftelses mail fra oss og linken til hver deltaker står i menyen til venstre.

To ting er sikkert :

  1. Alle som scrapper og lager kort elsker gaver!

  2. Vi hos Kreativ Hobby synes det er kjempemorsomt å se hva dere lager med stemplene våre! Og vi liker julekort!
Vi har derfor laget en utfordring som gjør at du kan få en flott julegave fra oss! Og vi får gleden av å se mange lekre julekort bli til i førjulstiden!

Er du klar for utfordringen? Da bør du melde deg på vår juleutfordring så for som mulig!

Hver julegave vi gir bort vil ha en min. verdi av kr 200,- . Den blir gitt til alle som klarer vår utfordring! Julegaven blir pent pakket inn med ditt navn på gavelappen - klar for å legges under juletreet!

Utfordringen er:
Lag 20 julekort innen 15. desember 2008.Betingelser for deltakelse:

  • Julekortene må ha min. 1 stempel fra Kreativ Hobby på forsiden av kortet. Vi godkjenner også andre juleprosjekter som f.eks. bokser, kalendere m.m. dersom stempelet fra Kreativ Hobby er tydelig med på prosjektet. Ellers står du helt fritt til bruk av andre stempler, papir og stæsj.

  • Julekortene må være tydelig forskjellige, men du må gjerne bruke samme motiv flere ganger.

  • Julekortene må publiseres i egen blogg, eller i egen tråd på http://www.scrapping.no/ eller http://www.rubberstamps.no/. Der skal det presiseres at du er med i "Kreativ Hobbys utfordring - 20 julekort" , samt en link til http://www.kreativhobby.no/ - denne linken legger du inn for hvert julekort/innlegg du lager.
  • Numerer julekortene ettersom du har laget dem, slik at både du og vi har best oversik over hvordan prosjektet utvikler seg.

  • Min. 1 julekort skal sendes til Kreativ Hobby innen 15. desember. JULEKORTET SOM SENDES TIL OSS SKAL VÆRE LAGET MED STEMPLER FRA KREATIV HOBBY (Ingen andre stempelmerker, men papir og pynt er helt opp til deg). Send med din adresse samt url til kortenen dine. Når vi har mottatt dette og utfordringen er GODKJENT, sender vi deg en hyggelig overraskelse som du kan legge under juletreet! Julekortet vi mottar kan vi fritt benytte i vår utstilling og på internett - selvfølgelig med ditt navn/nick som designeren av kortet. Julekortet returneres ikke. Sendes til: Kreativ Hobby, Storgata 50, 3256 Larvik.

  • Meld deg på utfordringen så fort som mulig - men senest 15. november! Kun kort som er publisert etter at du har meldt deg på blir godkjente. NB! På grunn av stor pågang kan det hende vi må sette en stopper for påmeldinger tidligere, da vi ikke har kapasitet til å pakke et ubegrenset antall julepakker. Men det er fremdeles plasser så ønsker du å være med så meld deg på raskest mulig.

  • Har du egen blogg kan du bruke banneren under som element i bloggen din!

  • Vi lager en link fra vår blogg til din blogg! Så kan vi følge med på hvordan det går med deg :-)

Påmelding til: mail@kreativhobby.no
Du må oppgi: Navn og link til der du legger ut julekortene.

Har du ikke blogg? Da kan du lage deg en - det er enkelt å lage!På denne linken finner du maler til din egen blogg - det er enkelt og koster ingenting: https://www.blogger.com/start

Mangler du stempler fra Kreativ Hobby?
Vi har mer enn 150 forskjellige julestempler fra vår egen design. Her er det noe for enhver smak. Alle våre julestempler finner du her...

Trenger du tips for å komme i gange med julekortene?
Da kan du ta en titt innom vårt galleri med mer enn 50 julekort, pakkelapper, gaver m.m.!
Du kan også følge med i denne bloggen. Vi publiserer et nytt julekort/juleprosjekt hver dag fram til jul!

Ingen kommentarer: