Sider

lørdag, januar 15, 2011

Ny nettbutikk!

Velkommen til Kreativ Hobbys nye nettsider!

Det er lenge siden vi har oppdatert bloggen, og tiden har vi brukt på å bygge helt nye nettsider for nettbutikken. Vi håper du blir fornøyd med resultatet. Det er mange nye funksjoner i nettbutikken, med bl.a lagring av handlekurv, ønskeliste, alternative visninger av produktlisting og søkefunksjonen er forbedret.

Vi har flyttet over de fleste "gamle" kundekontoene over til den nye nettbutikken, og du kan bruke den samme e-post adressen som tidligere ved innlogging Men passordet har blitt endret, så du må velge ”glemt passord” nederst på siden. Legg inn din e-post adresse, og du vil straks få tilsendt nytt passord. Dette passordet kan du selv endre under ”din konto” senere. Har du spørsmål kan du sende oss en e-post (ordre@kreativhobby.no) eller ringe oss i butikken på tel 33 120 120 (man-fre kl 10-1500).

NYHETER I BUTIKKEN
Vi har fått inn masse nytt i nettbutikken, så du er velkommen til å ta deg en en tur for å bli kjent med både butikken og produktene. Ønsker du tips om bruk av stemplene, kan du trykke på bildet - vi har lagt ut mange kort som vårt designteam har laget og du finner dem sammen med stempelet som er brukt.

Vi fyller opp med flere produkter og det siste vi har oppdatert i nettbutikken med påfyll og nyheter er:
15/1 Mer bling og blomster, verktøy, CatEyes, blekk, Bazzill, glitterkartong m.m.
13/1 Bling, halvperler, klistremerker, charms og knapper
13/1 Skjærebrett og kniver, monteringsplater/Ez-Mount , akrylklosser og oppbevaringsplater
12/1 Bling, halvperler, bazzill, lim, blomster
11/1 Ett Trykk - blader fra 2010.

JANUARSALG - 40% RABABATT
Januarsalget er i gang og du får nå 40% rabatt på alle stemplene fra Kreativ Hobbys egen design. Tilbudet gjelder i en begrenset periode.

KURSPLAN
Våre dyktige kursledere er klare for en ny kurssesong her i Larvik og vi starter opp med første kurs lørdag 22/1. Alle kursene finner du mer informasjon om i nettbutikken. Det begynner allerede å fylles opp, så meld deg på så fort som mulig. Du kan melde deg på pr. e-post, telefon eller direkte i vår butikk. De første kursene er:

Lørdag 22/1 - Nybegynner kortkurs
Tirsdag 25/1 - Maling av motiv med Distress ink.
Onsdag 2/2 - Vintage kortlaging
Onsdag 9/2 - Scrapbooking nybegynner
Tirs 15/2 - Kort - invitasjoner

KREATIVE TIPS
Vi jobber med å oppdatere "Kreative Tips" sidene, og mye av det "gamle" vil bli overført til de nye sidene - i tillegg til nye tips. Følg med på nettsidene for utviklingen videre.

Velkommen til våre nye nettsider - samme adresse som før: www.kreativhobby.no

Ingen kommentarer: