Sider

onsdag, august 22, 2007

Siste nytt fra Basic Grey

Nå har de siste nyhetene fra Basic Grey kommet. I sommer har de lansert 5 nye serier. Vi har mye fra de fleste av disse seriene.

RECESS: En som gir assosiasjoner med skolestart! Tall, bokstaver, striper og rutenett er mye brukt i mønsterne. Fargene går i varme nyanser av beige, orange, gul, blågrønn og rød! Knallfin til både gutt og jente! Vi har valgt ut 16 ark og monogram i denne serien!


MELLOW: Jordfarger - nydelige nyanser av grønt, brunt og orange! Vi har valgt ut 14 ark fra denne serien, samt alfabet og die-cuts.
OSBSCURE: En tøff og mer kunstnerisk serie. Tøff og utradisjonell. Vi har valgt ut kun 4 av arkene fra denne serien.
PERIPHERU: Eleganse og svunne tider er stikkord for denne serien. Grønt, blått, grått er fargene i denne serien. Passer perfekt til gamle fotografier, samtidig som den er tøff nok til å matche det siste nye! Vi har valgt ut 16 ark fra denne serien samt diecuts.


INFUSE: En serie med varme rosa og buntoner. Denne har vært på nettsidene siden juni og mange av arkene har allerede blitt utsolgt!
I tilllegg har vi fått inn mange lekre juleark fra fjorårets kolleksjoner! De er lekre, lette å bruke og er like aktuelle nå som i fjor!

Ingen kommentarer: