Sider

tirsdag, april 01, 2008

Månedens blogger i mars

Tidligere i måneden etterlyste vi på våre nettsider blogger. Vi ønsket å premiere blogger som gir oss inpsirasjon. Vi har foreløpig fått inn mange fine blogger. Se listen som ligger på venstre siden. Alle kan dessverre ikke bli valgt ut hver gang - men de første bloggene som blir premiert fra oss er:

Gros Papirrom og VyanMicas Heimlaga
Felles for begge disse bloggene er at de er ganske nye - men likevel fulle av inspirasjon!

I bloggen til Gro fant vi denne lekre gaveposen som er helt nydelig! Gro lager også utrolig mye annet lekkert og vi anbefaler deg å gå inn for å kikke på hennes flotte blogg!


I bloggen til Vyanmica blir vi imponert over hennes fargerike stil. Hun er en ressursperson på http://www.scrapping.no/ hvor hun er med på å arrangere konkurransen Kortomania. Ikke bare som pådriver - men som deltaker med gode resultater. Her ser du et av kortene Vyanmica fikk en meget fortjent 1. plass for!


Både Gro og Vyanmica kan forvente seg en hyggelig overraskelse i posten i løpet av denne uken! Vi gleder oss til å følge bloggene videre!

Har du en blogg? Hver måned vil 1 eller flere bloggeiere kunne få en hyggelig overraskelse i posten fra oss. Hvis du vil bli en av de heldige kan du lese mer her...

1 kommentar:

Rasofiel sa...

For en kjempehyggelig påskjønnelse Anne Bente :D Denne skal jeg leve lenge på!!!! Det er så utrolig koselig å få slike tilbakemedinger. Og forr en fantastisk blogg den andre heldige har, Gro :D kommer til å følge med her. Nydelige arbeider :O)))))))))))))))

vyanmica