Sider

fredag, juni 06, 2008

Månedes blogger i mai

Ønsker du inspirasjon bør du ta deg god tid og besøke Camillas blogg! Hun lager de nydeligste kort - med så mange lekre detaljer at du må ta deg god tid for å få med deg alt! Dette bildet finner du i hennes blogg - som viser en liten detalj på et kort! Legg merke til så flott hun har brukt billettstemplene fra Kreativ Hobby. Hele kortet og masse mer finner du på Camillas blogg. Vi har valgt ut Camillas blogg til å få månedes oppmerksomhet fra oss. Så fort vi har mottatt Camillas adresse sender vi en liten overraskelse i posten - som en takk til deg som deler din inspirasjon på en så flott måte! Og vi blir i tillegg veldig glad når vi ser at du bruker våre stempler i din kortkunst!Kreativ Hobby kårer hver måned minimum en blogger som vi mener fortjener en liten premiering fra oss. Dersom du har laget noe med Kreativ Hobbys stempler, har linket til http://www.kreativhobby.no/ i din blogg og i tillegg er en aktiv blogger har du også sjans til å få en hyggelig overraskelse fra oss. Send oss en link til din blogg, så vi kan få ta del i din kreativitet - og du får muligheten til å bli med i vurderingen av nesten månedes kåring!

3 kommentarer:

Caroline sa...

flott blogg :D!!
Ja, jeg får gi det et TREDJE forsøk og bli registert som " blogger ".. vil også prøve og bli månendens blogger! :P
:( neimen ikke lett via mail tydeligvis.. * furteleppe * .. :P ..
min blogg er i alle fall
www.carolinesglede.blogspot.com

Camilla sa...

Wow!! Tusen takk!!! Dette var VELDIG moro:) Ble nesten rørt til tårer nå jeg. Så hyggelig at andre finne inspirasjon i kortene mine, og synes at de er fine!:)

*utrooooolig glad*

En riktig god helg til alle, og spesielt dere i KREATIV HOBBY!!:)
Stor klem fra Camilla.

Hanne sa...

Grattis til Camilla!!! Utrolig fortjent, det er alltid en fryd å komme inn i bloggen hennes! Dette sier mye om vurderingsevnen til dere som velger også, så gratulerer til Kreativ Hobby i samme slengen :)

Hanne:)