Sider

onsdag, september 30, 2009

Utfordring - 10 julekort

Vi hadde i fjor en utfordring for 20 julekort! Vi fikk en overveldende respons med mer enn 100 påmeldte - og av disse fullførte ca 90 deltakere!
Vi ønsker å gi en lignende utfordring også i år! Men velger å gjøre en liten vri på årets utfordring! Er du klar? Her er utfordringen:

To ting er sikkert :
1. Alle som scrapper og lager kort elsker gaver!
2. Vi hos Kreativ Hobby synes det er kjempemorsomt å se hva dere lager med stemplene våre!

Julegave til med verdi ca kr 300
Vi ufordrer deg til å bli med på vår julekortutfordring. Men med over 100 deltakere i fjor må vi dessverre innrømme at det ble litt for mange .... så i år skal vi gi utfordringen til mak 50 kortlagere! Ønsker du å være med blant de 50 som får julegave av oss? Vi skal gi bort julegaver til en samlet verdi av ca. kr 15000,-. Hver deltaker får en julegave til en min. verdi av kr 300,- dersom utfordringen fullføres! I fjor fikk alle julegave til verdi av kr 200,-, men nå velger vi heller å gi ut færre julegaver - men til en høyere verdi! Julegaven blir pent pakket inn med ditt navn på gavelappen - klar for å legges under juletreet!

Bonus til deg som blir med:
20% rabatt på alle våre stempler i hele utfordringsperioden!

Hvis du ønsker å være med bør du først lese hele dette innlegget, og så melde deg på vår julekort utfordring så fort som mulig!

Utfordringen er: Lag 10 julekort innen 10. desember 2009.

Betingelser for deltakelse:
1. Du må ha julestempler fra Kreativ Hobby
2. Du må ha egen blogg eller kunne lage egen kortmappe på scrapping.no eller rubberstamps.no.

For å kunne delta må du først melde din interesse til oss senest 18. oktober!
Du sender da en e-post til oss som inneholder noen få ord om deg og din kortlaging, samt en link til din blogg eller link til et sted vi kan se det du allerede har laget av kort! Dersom det blir flere søkere enn 50 stk, vil vi velge ut de som har best presentasjon av kortene sine.

SELVE UTFORDINGEN
1. Julekortene må ha min. 2 stempler fra Kreativ Hobby på forsiden av kortet. Stempler fra andre produsenter kan ikke brukes på forsiden. Vi godkjenner også andre juleprosjekter som f.eks. bokser, kalendere m.m. dersom stemplene fra Kreativ Hobby er tydelig med på prosjektet. Ellers står du helt fritt til bruk av papir og stæsj.

2. Julekortene må være tydelig forskjellige, men du må gjerne bruke samme motiv flere ganger.

3. Julekortene må publiseres i egen blogg, eller i egen tråd på http://www.scrapping.no/ eller http://www.rubberstamps.no/. Der skal det presiseres at du er med i "Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort" , samt en link til http://www.kreativhobby.no/ - denne linken legger du inn for hvert julekort/innlegg du lager. Har du egen blogg kan du bruke banneren under som element i bloggen din!4. Numerer julekortene ettersom du har laget dem, slik at både du og vi har best oversik over hvordan prosjektet utvikler seg.

5. Min. 1 av julekortene du har laget til utfordringen skal sendes til Kreativ Hobby innen 10. desember. Send med din adresse samt url til kortene dine. Julekortet sendes til: Kreativ Hobby, Prinsegt. 3-5, 3256 Larvik. Når vi har mottatt dette og utfordringen er GODKJENT, sender vi deg en hyggelig overraskelse som du kan legge under juletreet! Julekortet vi mottar kan vi fritt benytte i vår utstilling og på internett - selvfølgelig med ditt navn/nick som designeren av kortet. Julekortet returneres ikke.

6. Kreativ Hobby kan plukke utvalgte julekort laget til utfordringen og publisere disse i egen blogg. Da selvfølgelig med henvisning til den bloggen vi har funnet kortet og all kredit går til skaperen av kortet.

Meld deg på utfordringen så fort som mulig - men senest 18 oktober. Kun kort som er publisert etter at din påmelding er godkjent, vil bli godkjent som en del av utfordringen. Vi sender ut e-poster til alle som ønsker å delta i uken etter påmeldingsfristen. Da vil du få vite om du blir med på utfordringen vår! Alle som blir med på utfordringen får i tillegg 20% rabatt på alle våre stempler fram til 10. desember.

Mangler du stempler fra Kreativ Hobby? Vi har mer enn 180 forskjellige julestempler fra vår egen design. Her er det noe for enhver smak. Alle våre julestempler finner du her...

Trenger du tips for å komme i gange med julekortene? Da kan du ta en titt innom vårt galleri med mer enn 50 julekort, pakkelapper, gaver m.m.! Du kan også følge med i denne bloggen hvor det kommer masse julekort fram mot jul!

Ønsker du å deltak kan du sende en e-post til oss innen 18/10.
mail@kreativhobby.no Merk mailen med Julekortutfordring

20 kommentarer:

Eline sa...

Hei. Kjempe fint med ny utfordring i år også. Takk for at dere gir så fine utfordringer og gaver. Jeg skal melde meg på med det samme.
Flott med rabatter på stempler også. trenger jo noen nye i år da man blir litt lei de "gamle" =)
ønsker dere en fin høst =)

mvh
Else

Benedicte sa...

melder meg på med det samme!

Anonym sa...

Påmelding er sendt:)

Nine sa...

Det var så moro å være med i fjor, og det var det som virkelig satte i gang kortlagingen for min del. Vil derfor melde meg på også i år og håper jeg er så heldig at jeg får være med.

Anonym sa...

Tror jammen jeg må ta denne utfordringen i år også! Det var jo sååå kjekt i fjor! Endelig fikk jeg laga mange julekort i tide :)
Hilsen Turids på scrapping.no

Grylla sa...

Jeg har meldt meg på .. tror jeg.

Fikk mailen i retur på den adressen som står i innlegget, men ser at nettbutikken har kontakt mail@kreativhobby.no så jeg regner med at det bare mangler en l i adressen i innlegget.

Gro sa...

Artig.
Mail er sendt.

Jeanette sa...

Så gøy! Påmelding er sendt! =)

Jorunns hobbyblogg sa...

så spennede jeg vil svært gjerne være med!

Jorunn

Linda S. L sa...

jippi! Jeg vil absolutt være med i år også! Påmelding er sendt! :)
klemmm

Tone sa...

Jeg har sendt inn påmelding, men ikke fått noe tilbakemelding - har mailen min kommet fram mon tro?

Tone

Kristoffa sa...

Jeg har sendt påmelding og håper jeg får bli med.

Rita

Kari sa...

Jeg vil gjerne være med og sender påmeldingsønske med det samme.

Sivic sa...

Kjempekjekk utfordring, håper dere har plass til meg også : )

Anonym sa...

Har sendt mail. Håper jeg får vært med. Var med i med i fjor.

Birgit sa...

Åhh her har jeg lyst til å være med :-) Super utfordring :-)))

Anne-Britt sa...

Dette hørtes kjekt ut. Da har jeg også sendt mail i håp om å få være med. Godt tiltak til å komme i gang med produksjonen :)

Hilde sa...

Så gøy! :) Da var påmelding sendt. *Håper håper håper* jeg blir trukket ut (",)

HL sa...

Har dere mottatt min mail montro? Jeg har skrevet i bloggen min her: http://pikenmedstrikkestikkene.blogg.no/1255958684_httpwwwkreativhobbybl.html

Camilla sa...

Vi må bare legge ut kortene i egen blogg og linke til dere ikke sant? Vi må ikke legge dem inn til dere på noe vis?:)
Bare sjekker at jeg gjør rett her, he he.
Camilla