Sider

søndag, desember 04, 2011

4. desember - Utfordring Pakkelapper

FØRJULSMORO 4. desember

Før vi annonserer dagens førjulsmoro har vi gleden av å annonsere en vinner fra fredagens BLOGCANDY. Tusen takk til alle 50 som tok seg tid til å være med. Og den heldige vinneren er fra kommentar nr 36... som er: 
 Gro Tollaksen Gro - ta kontakt med oss så vi får din adresse, og du får tilsendt din gevinst :-) Gårsdagens vinner fra Facebook er annonsert på våre facebooksider.

Så over til dagens førjulsmoro.

NETTBUTIKK: 
40% rabatt på hundrevis av julestempler - siste dagen med dette knalltilbudet!

BUTIKK:
 I dag er det stengt i butikken. Vi er tilbake i morgen kl 1000.

BLOGG
 UTFORDRING PAKKELAPPER
Det er som kjent snart jul og det er på tide å tenke på pakkelapper til julegavene. Vi ønsker å se mange forskjellige pakkelapper og kravet vi har for at du skal være med på trekningspremien er at du enten har brukt stempel fra oss.... eller at du IKKE bruker stempel på din pakkelapp. Har du brukt stempler fra andre produsenter blir du ikke med i trekningen. Ut over dette kan du lage pakkelappene nøyaktig slik du selv ønsker.

Du kan velge 2 måter å lever inn din pakkelapp på - og det er egen premie for både blogginnlegg og innsendelse.

1. LINK I BLOGGEN
For hver pakkelapp du lager skriver du et eget blogginnlegg i din blogg og legger link til dette innlegget nederst i dette innlegget. Lager du flere pakkelapper må de være forskjellige - og ikke høre til en serie med nesten like pakkelapper. Jo flere du lager jo større vinnersjanser får du på vår gevinst som er en stempeloverraskelse til en verdi av ca kr 250,-. Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i Kreativ Hobbys Førjulsmoro  - Pakkelappermed link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/.Siste frist for levering er søndag 11/12.

2. SEND DEM TIL OSS
Du kan sende pakkelappene til oss på adresse: Kreativ Hobby, Prinsegt. 3-5, 3256 Larvik. Vi kommer ikke til å returnere pakkelappene, men sender du oss min. 5 stk forskjellige pakkelapper får du en koselig trøstepremie av oss. Du får også 1 lodd for hver pakkelapp og er med i trekningen om en stempeloverraskelse til en verdi av ca kr 250,-. Pakkelappene må være postlagt senest 10/12 og være hos oss senest 14/12. Du kan også levere dem til oss i butikken.  HUSK å merke alle pakkelappene med ditt navn, adresse og e-post adresse.

 Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte pakkelapper og vise dem fram i vår blogg og vår butikk i Larvik.

Her kan dere hente litt inspirasjon fra Kreativ Hobbys designteam:

Bibbi

Gavelapp med stempler fra årets julekolleksjon.
Blekket er  Distress Walnutstain og ellers har jeg brukt halvperler, bånd, brads, charm, gammel bokside og blonde.


Anne Bente
Jeg har laget 3 forskjellige pakkelapper. Alle er laget med rester fra årets julekort.

Den blå pakkelappen er laget med mønsterpapir fra Maja Designs Vintage Winter. Snømannen er en del av et ark. Snøkrystallene er stanset fra håndlaget papir med en Martha Stewart stanse - og fått litt glitterlim på seg.
Stempelet "Må ikke åpnes før julaften" passer fint på en pakkelapp.  Det er laget plass til til/fra og navn på baksiden av denne.

Den røde og grå pakkelappen er også laget fra Maja Designs Vitage Winter. Sløyfebåndet er et av de nye båndene vi har fått i butikken. Jeg har stemplet med et fotostempel, og 2 julestempler. Kantene er pyntet med glitterlim.Den siste gavelappen er laget med Pion Designs vakre juleark. Her har jeg brukt en vanlig glubrun tag som er kledd med mønsterpapir. God Jul stempelet og tag'en med juletrær er fra Kreativ Hobbys julekolleksjon.2 kommentarer:

Desirée-ScrapDees sa...

congrats to the winner and thanks for giving us this chance! Have a nice sunday!

Lill sa...

Åhh...så kjekt..dette skal jeg absolutt være med på:)

klem fra Lill