Sider

onsdag, mai 02, 2012

Utfordring mai - Rødt, hvitt og blått

Tema:

RØDTHVITT OG BLÅTT

Frist for levering av bidrag er 27. mai

Det er ingen krav utenom at det skal lages av papir. Men vil du delta for å få gevinsten for "beste bidrag" må bidraget inneholde minimum 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design. Se også informasjon litt lenger ned om linking til denne siden og ditt bidrag. Vi deler ut 2 gevinster! 1 trekkes ut tilfeldig blant alle deltakerne. 1 vinner blir valgt av oss - og vi velger da ut det bidraget vi liker best av de som har brukt Kreativ Hobbys stempler. Så bruker du stempler fra oss dobler du dine vinnersjanser

PREMIE: Begge vinnere får en stempeloverraskelse til en verdi av min. kr 300,-

Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i Kreativ Hobbys maiutfordring - Rødt, hvitt og blått med link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Her kan dere hente litt inspirasjon fra Kreativ Hobbys designteam:
har brukt stempler fra den nyeste kolleksjonen, mønsterark fra Maja Design
På innsiden har jeg laget en konvolutt til å legge penger i, samt stanset ut et hvitt skrivefelt

Jeg har laget et bursdagskort i de herlige norske fargene. Kortet er laget i en forholdvis enkel stil for at motivet og fargene skal komme godt frem. På kortet har jeg brukt stemplene "Artsy ballblomster" og "Gratulerer stamped".


Motivet er stemplet og stanset ut med dies. Jeg har limt på halvperler i rødt og blått oppå ballblomstene for å g motivet ennå mer liv.


Jeg har laget en "cracker" til å pynte opp et 17.mai bord med. Har laget en dobbel rosett i blått/hvitt med litt rødt bånd på toppen. Stemplet "gratulerer med dagen, 1 linje II" på en tag, men maskerte slik at jeg fikk den på 2 linjer. Stemplet med Distress Chipped Saphire og pyntet ellers med litt hvitt bånd.


Skal du ha bordkort på 17.mai kan en liten puffbox med en sjokolade til kaffen kansje være et alternativ. Laget den samme rosetten som over og festet en tag til. På denne stemplet jeg " En liten men varm og god hilsen" men som bordkort kommer selvfølgelig navnet istedet.


Jeg har laget et gratulasjonskort inspirert av fargene rød-hvitt og blått.
Motivet er fra et utklippsark fra 3endy papir og alle stempler fra Kreativ Hobby.


Dette har jeg brukt:
Motiv: Trollgutt med strå.
Tekster: Grattis og Den kuleste gutten 
Mønsterpapir: Maja Design 
Verktøy: Punch fra Martha Stewart
1 kommentar:

EllenFossli sa...

Denne må jeg prøve meg på :) Innleveringsdagen er jo bursdagen min, så det må jo bety litt hell :)