Sider

fredag, september 05, 2008

Månedens blogger juli-august

Det er igjen tid for en liten uhøytidelig kåring av månedens blogger. Ettersom det har vært ferie blir juli-august slått sammen. Nå har jeg hatt en fin tur og kikket gjennom alle blogg linkene - og kommet fram til at jeg ønsker å gi en liten overraskelse til Ruth og hennes blogg.

Tusen takk til Ruth som gir masse inspirasjon i bloggen! Send oss din adresse så kommer det snart noe i postkassen din! Mail(alfakrøll)kreativhobby.no. Her er et par kort vi har funnet i bloggen hennes...


Kreativ Hobby kårer hver måned minimum en blogger som vi mener fortjener en liten premiering fra oss. Dersom du har laget noe med Kreativ Hobbys stempler, har linket til www.kreativhobby.no i din blogg og i tillegg er en aktiv blogger har du også sjans til å få en hyggelig overraskelse fra oss. Send oss en link til din blogg, så vi kan få ta del i din kreativitet - og du får muligheten til å bli med i vurderingen av nesten månedes kåring!

2 kommentarer:

Ruth sa...

HURRA!

Nå ble jeg kjempeglad! Tusen takk!

Kreativ Hobbys stempler var noen av de aller første stemplene jeg kjøpte da jeg begynte med hobbyen for ca 3 år siden. Bl.a. babyen som er brukt på disse kortene. :)

Ruth :)

Ruth sa...

Tusen takk for den flotte premien!! Den var veldig fin!

Om noen er nysgjerrig på hva jeg fikk så kan jeg si at jeg fikk 6 (!) flotte stempler + 2 mini-stempler! Dere kommer sikkert til å se de i bloggen min når jeg kommer i gang med årets julekortproduksjon! :)

Ruth :)