Sider

torsdag, juli 23, 2009

3 dabberteknikker - 1 kort

Adirondack Dabber Paint er utrolig morsomt å leke seg med, og det er et utrolig fleksibelt produkt som kan brukes til så mangt! Hver av dabberne passer inn i en serie av 3 matchende dabbere som består av en jordfarge, en klar farge og en lys farge (earthtones, brights and lights).

Bakgrunnene nedenfor består av 1. dabber resist, 2. dabber splæsj og 3. dabber og stempel. Tilslutt er bakgrunnene satt sammet til ett og samme kort, slik at alt matcher sammen på en helt unik måte...

De 3 teknikkene...!

1. Dabberresist
- påfør dabber rett på stempelet, og stemple på helt vanlig karting. Det gjør seg best på hvit kartong. Bruk deretter blendingtool eller svamp til å påføre distress blekk, og tilslutt går du over dabbertrykkene med fuktig tørkepapir for å få blekket bort fra selve trykket.


2. Dabbersplæsj - her sprayer du vann direkte på en fuktig dabber og lager malingspletter på kartongen. Bruk gjerne 2-3 farger, og gå over med distress blekk etterpå for å dekke alle hvite flater.


3. Dabberbakgrunn - mens dabber'n fremdeles er våt, så trykker du stempelet nedi fargen. Dette gjentar du til du har ønsket resultet, og jobb gjerne med deler av kartongen av gangen, slik at du har større sjans for å få avtrykk i malingen.Kortet...!


Håper dette inspirerer til masse dabberlek hos dere i tiden fremover, og legg gjerne igjen et spørsmål i form av en kommentar om du lurer på noe.

Ingen kommentarer: