Sider

søndag, januar 01, 2012

Januarutfordring - HVIT SOM SNØ


Januarutfordringen

Tema:

HVIT SOM SNØ

Frist for levering av bidrag er 27. januar

Det er ingen krav utenom at det skal lages av papir. Men vil du delta for å få gevinsten for "beste bidrag" må bidraget inneholde minimum 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design. Se også informasjon litt lenger ned om linking til denne siden og ditt bidrag. Vi deler ut 2 gevinster! 1 trekkes ut tilfeldig blant alle deltakerne. 1 vinner blir valgt av oss - og vi velger da ut det bidraget vi liker best av de som har brukt Kreativ Hobbys stempler. Så bruker du stempler fra oss dobler du dine vinnersjanser

PREMIE: Begge vinnere får en stempeloverraskelse til en verdi av min. kr 300,-
Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i Kreativ Hobbys januarutfordring  - Hvit som snø med link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Her kan dere hente litt inspirasjon fra Kreativ Hobbys designteam:

Har brukt stemplene bursdagsklem
          billett - det er din dag i dagKristin:
Jeg har laget en enkelt kort hvor både motiv og papir kommer til sin rett. På kortet har jeg brukt et siluette-stempel med natur-motiv og Gratulasjons-stempel. Motivet er embosset med mørk brun embossing. Kantene på de hvite arkene er stanset med ulike Martha Stewart-puncher. Jeg har i tillegg pyntet med litt glitterlim i fargen Star Dust langs de utstansede kantene og ovalen rundt motivet.

Her er kantene på de hvite arkene.

Motivet er fra Pion Design og stempelet er fra Kreativ hobby.
Kortet har fått en dose med gesso, crackle paint, glimmer mist, liquid pearls, Stikles
Et enkelt bursdags kort hvor alt er hvitt og med Stickles glitterlim på alle panel. Stempeltrykkene er stemplet i blått og jeg har brukt stemplene Vintage Foto Gledesstråle og et billett stempel. Kortet holdes sammen av et bånd.

Jeg har laget et kort med masse glitter. Motivet AngelEyes Princess er fargelagt med Distress Ink, men kjolen er farget med Stickles Frosted Lace.  Den hvite bakgrunnen har jeg laget med en blanding av hvit gesso og 3-d moulding paste for å få struktur i overflaten.  Stempelteksten "Magi finner du ..." synes jeg passer fint sammen med prinsessen med tryllestaven :-)


Ingen kommentarer: