Sider

fredag, november 07, 2008

FULLT PÅ JULEKORTUTFORTINGEN

PÅMELDINGSSTOPP FRA 7. november!
Det er nå mer enn 100 deltakere på vår utfordring, og vi må derfor stoppe flere påmeldinger. Vi har dessverre ikke kapasitet til å lage flere julegaver enn til de som nå er påmeldt! Dersom du ikke allerede har meldt deg på er det derfor nå for sent! Beklager!

Alle som er påmeldt har nå fått mail fra oss med bekreftelse om at påmeldingen er registrert. Linken til hver enkelt er å finne i venstre marg.

Vi gleder oss til å følge med på alle bloggene/trådene. Julekortene har allerede begynt å komme i posten til oss - til stor glede for alle oss som jobber på Kreativ Hobby. Vi får en fantastisk førjulstid! Og i begynnelsen av desember begynner vi å pakke julegaver som sendes til alle som fullfører utfordringen :-)

2 kommentarer:

T's Creations sa...

Åh! Så synd! Ikke visste jeg at det var en påmeldingsstopp. *sukk* Men, jeg forstår godt at dere ikke ønsker å pakke døgnet rundt før jul! :-))
Så artig at så mange hadde meldt seg på! :)

Bentelen sa...

Må dessverre trekke meg fra utfordringen eg, grunnet uhell som involverte vannrør som sprakk på mitt hobbyrom:-( Så eg klare ikke å lage nok julekort... må prioritere 2 julegaver til besteforeldre og litt småtteri utenom.
Håper dere kjører en utfordring neste jul også. Isåfall komme eg sterkt tebake:-)
Hilsen bente