Sider

onsdag, januar 21, 2009

Mye moro med StazOn

StazOn er mer enn bare til stempling!

Dette blekket er helt supert til å lage egne bakgrunner. Det du trenger i tillegg til blekket er glossy kartong og en InkBlending Tool. Blekket påføres med Ink Blending tool'en og fordeles ut over arket med små sirkelbevegeleser for å blande fargene. Prøv deg fram med litt forskjellige farger og lag dine egne flott bakgrunner.

Det spesielle med StazOn er at det er spesielt egnet til blanke/glatte overflater og det tørker raskt. Det er derfor flott å bruke på glossy kartong, acetat (overhead papir), glass, metall o.l. Du kan også bruke StazOn til å farge dine brads/splittbinders - gamle ukurante farger kan bli som nye hvis du dytter på litt StazOn. Vi har StazOn i 14 lekre farger i vår nettbutikk. StazOn er også vannfast, slik at du kan bruke det til å stemple trykk som skal males! Verktøyet du trenger finner du her...

Under ser du noen eksempler på kort som har bakgrunner laget med StazOn, Glossy kartong og InkBlending Tool.

På dette kortet er det brukt Blazing Red som er tonet ned med SaddleBrown. All stemplingen er gjort med gull pigmentblekk.


På dette kortet er det brukt flere farger. Både Cactus Green, Olive Green, Rusty Brown og Saddle Brown. Diktet er stemplet med Timber Brown.


På dette kortet er det brukt Rusty Brown, Mustard, Cactus Green og Saddle Brown. Stempling med sort StazOn.

Alle stemplene som er brukt er fra Kreativ Hobbys egen design.

Kortene er laget av Anne Bente.

1 kommentar:

Linda sa...

wow! guri så lekkre disse va! utrolig hva jeg lærer! tusen takk, så morro :)
her må det spares opp til flere stazon's ja hehe