Sider

onsdag, februar 25, 2009

En kalender som varer...

Med en ramme fra Ikea .... kan du lage denne flotte kalenderen. Det er en bilderamme for 12 bilder, men den passer også perfekt som en bordkalender. Hver enkelt ramme er pyntet, og "innmaten" er pyntet for seg. Det betyr at du kan skifte ut årskalenderen og bruke den på nytt til neste år!

Carina har laget denne lekre kalenderen. Har du lyst til å se den kan du stikke innom butikken vår i Larvik.

Selve kalenderen med dato/dager kan du lage på din PC og printe ut. Eller du kan bruke en ferdig kalender og klippe ut delene!

8 kommentarer:

Lise sa...

Helt nydelig, og så lurt!!

Takk for tips og inspirasjon.

Eline sa...

Hei. Så flott kalender! Jeg har planer om å lage en kalender til å ha på kontoret, men har slitt med å finne en ide for å få den til å stå. Tusen takk for tipset.

Cathrines-creative sa...

skikkelig lekker og en smart idè... noe sånn må lages, ble skikkelig inspirert

Lisbet sa...

Bare en ting og si DENNE ER NYDELIG! Og så lurt og bruke bilderamma til Ikea.

Kjellaug sa...

Nydelig kalender. Bra tips, Tusen Takk

Line sa...

Kjempe bra ide. Å så fin den ble

Laila. sa...

oj denne var jo kjempe smart, har en mann som ønsker seg en kalender til jobben, dettte hadde vært perfekt mht plass og alt.

Fin var den også!

Elin sa...

Tusen takk for inspirasjon - jeg har nemlig en slik IKEA ramme liggende...og planen er å lage en bursdag og merkedag kalender av den - og tenk så smart å pynte
rammen utenpå også (wow så fint) - jeg har bare sett for meg innmaten jeg (tenk så begrenset ;o) Nå ble jeg ivrig etter å sette igang med det prosjektet.