Sider

lørdag, februar 14, 2009

Vinnere av blogcandy

I forbindelse med vårt 5 års jubileum, har vi lovet bort 1 premie som blir trukket blant alle som leser og kommenterer på vårt jubileumsinnlegg.

Jeg skrev en liten historie om hvordan Kreativ Hobby har blitt til, og jeg er overveldet over hvor mange som har lest historien og lagt igjen hyggelige kommentarer! Det varmer utrolig godt å lese alle de flotte tilbakemeldingene! Hele 162 kommentarer har blitt skrevet, og jeg har lest hver enkelt av dem mange ganger nå - de gir masse inspirasjon til å fortsette i nye 5 år og enda mange flere! Tusen takk til alle som følger med oss og gir oss inspirasjon til å utvikle Kreativ Hobby videre.

Jeg lovet 1 gevinst! Men siden dere har overveldet meg totalt med mange flotte innlegg, - har jeg trukket ut 4 til som får ekstragevinst. Totalt 5 premier deler vi ut i dag.

Hovedpremien med verdi på kr 300 går til:
Laisis på scrapping.no

Ekstragevinster som får gevinster til en verdi av ca kr 100,- går til:
Jeanette Eva Helen Hannemor Britt-Unni

Alle over får tilsendt sin gevinst så fort vi har fått adressene.

Tusen takk til alle sin har lagt igjen en kommentar!

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Oi tusen takk, så kjempeartig å vinne (igjen...) her, denne bloggen er en av de beste av nettbutikkene - som jeg vet om. Oppdateres flittig og har mange fine tips og ting. :)

Eva Helen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Eva Helen sa...

Heisan!Tusen takk for at jeg får en trøstepremie,og det er super snillt og gleder meg.Jeg håper dere har fått adressen min?Vil rose dere for allt det flotte dere lager på siden deres og kjempe artige konkuranser.
Jeg vil også gratulere Laisis med hovedevinsten :-)

Anonym sa...

Så morro å vinne!!!! Og jeg som aldri vinner :)Tusen takk for den flotte premien :) Hadde ingenting av det dere sendte :) Jeg stikker nok innom denne bloggen oftere jeg - med alle de gode tipsene dere har:)
Hilsen Laisis på scrapping.no

Eva Helen sa...

Hei!Jeg har fortsatt ikke motatt noe Fra blogcady og syns dette er litt rart???Har sendt dere mail også og får heller ikke svar tilbake???.