Sider

torsdag, februar 25, 2010

Drodler - 8 tips!

Drodlestempler kan brukes på mange måter! Her viser vi deg mange forskjellige eksempler på hvordan du kan bruke dine drodlestempler! Ønsker du deg drodlestempler.... da kan du ta en titt innom våre nettsider og se vårt store utvalg av drodler.   Alle drodlestmplene som er vist er fra vår egen kolleksjon og du finner dem  her.. 

1: DRODLEBAKGRUNN
Bakgrunnen på dette kortet er laget med drodlestempelet: UM Stempel - Drodler av Porren.
Det er stemplet på hvit Bazzill så det har blitt som et mønster på hele bakgrunnen. Deretter har noen deler av drodlene blitt fargelagt med rød tusj. Kortet er laget av Anne Bente.

2: DRODLER SOM PYNT
På dette kortet har drodlene blitt brukt som pynt på kortet og stemplet helt til slutt. 2 drodlestempler er brukt: UM Stempel - Drodle - elegant blad - stor og UM Stempel - Drodle - elegant blad - liten.
Kortet er laget av Anne Bente.

3: DRODLER SOM MOTIV
Til dette kortet har drodlemotivet blitt stemplet 2 ganger: UM Stempel - Drodler Stor blomst. Det ene motivet har blitt kippet opp slik at kun midten (blomsten) genstår, som så har fått en rød ramme. Dette er deretter limt med 3-d puter over selve drodlemotivet. Små detlajer i drodlene er tusjet med rødt! Kortet er laget av Anne Bente.
4: Drodler som bakgrunn med maling!
Dette kortet er bakgrunnen stemplet med maling. Stempelet som er brukt er: UM Stempel - Drodle - Hjørne Krøllen. Kortet er laget av Connie.
5: Drodler som ramme
På dette kortet er bakgrunnen først laget med StazOn på glossy papir. Deretter er drodlestempelet stemplet rundt kanten som en ramme.Stempelet som er brukt er:  UM Stempel - Drodle - Krøllen. Kortet er laget av Anne Bente.
 

6: Drodler som bakgrunn og pynt
Her har et drodlestempel blitt brukt både som en del av bakgrunnen og som en del av pynten. Drodlestempelet som er brukt er: UM Stempel - Drodle med prikker - venstrevendt. Noen deler av drodlen er pyntet med glitterlim.
7: Drodler i hjørnet
Så enkelt kan det gjøres! Et enkelt hjørnestempel på en lekker bakgrunn:  UM Stempel - Carinas drodlehjørne.  Kortet er laget av Vigdis!
8: Drodler og glitterlim
Her ligger drodlene som vifter rundt midten av kortet. Drodlene har blitt pyntet ekstra med glitterlim. Kortet er laget av Anne Bente.

Vi setter pris på hyggelige tilbakemeldinger :-)

5 kommentarer:

Cathrin sa...

Nydelige kort! Tusen takk for at dere deler tips med oss, fikk mange gode ideer nå til hvordan jeg kan bruke drodle-stemplene mine. Ønsker dere alle en kjempeflott torsdag! :o)

Eline sa...

Flotte kort. Masse tips her, tusen takk for det. Veldig effektfult med disse drodleriene =)
Får finne frem mine og se hva jeg får til med dem. Ha en flott torsdag.

Anne sa...

Her var det mange fine kort som ga inspirasjon

Toi9 sa...

Her var mange fine kort. Kjemperealt med alle tips og ideèr dere kommer med :)
Ha en fin kveld :)

Marina sa...

Så flotte kort! Nå skal jeg lage kort med egne bakgrunner og drodling. Dette ga mersmak :-)