Sider

fredag, februar 10, 2012

Kurspakke - kort i shabbychic/vintagestilen

For deg som ikke kan komme på våre kurs i Larvik har vi laget en kurspakke med steg-for-steg beskrivelse. Pakken inneholder  alt du trenger for å lage 2 kort - unntatt lim og saks. Enkel steg for steg beskrivelse.  Kortmodellen er laget av Anne Bente på Kreativ Hobby og pakkene er satt sammen og pakket i butikken til Kreativ Hobby.

PAKKEN INNEHOLDER
2 kortpakker inkludert kartong, mønsterpapir fra Pion Design, stempeltrykk og pynt.

Kortpakke 1 - inneholder alt som er brukt på bildet av det rosa kortet. Papiret er ferdig kuttet og det følger med steg for steg instruksjon for å lage kortet. Vintagebilde, bånd, roser, blonder, blondeserviett, tags, perler, charms, vokset bommulstråd og stempeltrykk er i pakken. Alt du trenger å gjøre er å følge beskrivelsen og lime. Vintagemotivet på bildet varierer fra pakke til pakke.Kortpakke 2 - inneholder alt du trenger til å lage et tilsvarende kort som på bildene over - men med annet mønsterpapir, pynt og farger. Papiret kuttes etter eget ønske. Du kan velge å følge samme steg for steg beskrivelse eller gjøre din egen kreative vri.
BASISUTSTYR SOM DU TRENGER I TILLEGG TIL KORTPAKKEN:
- Saks
- Limrull/dobbeltsidig tape til papiret 
- Gluedots/limpistol/Glossy Accent flytende lim til pynten
- Brun stempelpute til sverting av kantene (Fluid Chalk  CatEye i fargen Chestnut Roan anbefales) 

I tillegg anbefaler vi at du bruker en papirskjærer når du skal skjære til papiret i kortpakke 2.
Hvis du vil gjøre en siste finish kan du legge litt glitterlim på rosene. Stickles Glitterlim i fargen Stardust eller Diamon anbefales. Ikke inkludert i pakken.
Du får kjøpt pakken både i nettbutikken og i butikken vår i Larvik. 


Ingen kommentarer: