Sider

søndag, august 30, 2009

Gøy med alkoholblekk

Alkoholblekk er morsomt, og det er like spennende hver gang å se resultatet. Men det fine er at enten det blir som forventet eller det gir et annet resultat enn først ønsket - så er det moro å bruke bakgrunnene som er laget. Enten som en hel bakgrunn, stanset ut, eller delt opp i smådeler. Alt kan brukes.

Torsdag 15/10 har vi kurs i bruken av alkoholblekk. Meld deg på du også, og gled deg til en kveld med mye moro. Kurset er i butikken vår 15/10 kl 18-2100. Pris kr 250 som inkl. materiell til 2 kort.
Vigdis Gilberg er kursleder for dette kurset. Påmelding til mail@kreativhobby.no eller til butikken 33 120 120.

Under ser du kort som er laget av Anne Bente, og alle har elementer med alkoholblekk.
På konfirmantkortet over er det kun brukt rester av bakgrunner. Støvelen, vesken og skoener stanset ut og deler av bården er med alkoholblekk. Stansefigurene er fra Spellbinders som vi har i butikken i Larvik. Stempelet er fra Kreativ Hobbys egen design.


På bakgrunnen over har det blitt dryppealkoholblekk i forskjellige farger som har mikset seg litt med hverandre. Det er dryppet på transparent papir / acetat. Dette er limt på dobbeltsidig limark som igjen er limt på en hvit bakgrunn. Sommerfuglen er klippet ut og limt på med 3-d puter. Litt bling og glitterlim er alt som er brukt av pynt. Alle stemplene er fra Kreativ Hobbys egen design.


Dette kortet er laget med 2 forskjellige bakgrunner laget med alkoholblekk. Bården er fra Fiskars bårdstanse som vi vanligvis har i butikken. Ellers et det brukt blonder, roser, blingswirler og glitterlim. Stempelet er fra Kreativ Hobbys egen design.

2 kommentarer:

Hildes kort sa...

Så flotte kort...
Jeg syns selv det er vanskelig med alkohol-blekk, men jeg har vel ikke lekt lenge nok med det...
Likte alle tre like godt - flotte..

Kristin Langnes sa...

Nydelige kort, har selv dilla på alkoholblekk. Det kan jo brukes til alt!