Sider

lørdag, august 29, 2009

Vinflaske - vertinnegave

Kristina har laget denne lekre vertinnegaven for oss. Vinflasken blir som en lekker pakke....
Hovedmotivet av paret er et stempel fra Kreativ Hobby som er stemplet på Bazzill kartong og embosset med sølvfarget embossingpulver. Ellers er den pyntet med blonder, bling, bånd, roser og blader.

Hvis du synes denne er lekker og ønsker å lage flotte vertinnegaver selv, kan du bli med på kurs hos oss. Lørdag 24/10 skal Kristina ha kurs hvor det blir laget vertinnegaver. Det blir da sjokolade som skal pakkes lekkert inn, men Kristina kommer også til å vise fram noen av de andre mulighetene du har når du skal ha med en uforglemmelig vertinnegave! Ta kontakt med oss hvis du ønsker å bli med på kurset. Lørdag 24/10 kl 0930-1230 kr 350 pp inkl sjokolade. mail@kreativhobby.no.

"Baksiden" er satt sammen som skolisser, og mange tager er festet sammen med bånd og blomster! Teksten på tag'ene er fra Kreativ Hobbys stempler.Se på alle disse lekre detaljene Kristina har satt sammen!
1 kommentar:

Scrappegal Sørlending sa...

Ååååå, så lekkert!!!! Dette kurset har jeg megalyst å være med på!!!! :D Men, dumt at jeg bor i Kr.sand da!!! :( For langt å kjøre til å kunne være der til kl.9.30.