Sider

mandag, august 31, 2009

MESSEN 19-20/9 - UTFORDRING!

Vi skal på messen i Skedsmohallen ved Lillestrøm 19-20/9.
20 forhandlere skal stille ut og selge varene sine.

Vi kommer med haugevis med stempler og masse annet! Og ikke minst tar vi med oss mye av det vårt designteam har laget, så du kan se på de flotte kortene, eskene og det andre spennende som har blitt laget til oss.

Vi kommer til å ha demonstrasjoner på vår stand.
Det blir også messetilbud, men hva det blir kan vi ikke røpe ennå....
Stikk gjerne innom for en prat!

UTFORDRING TIL DEG SOM SKAL PÅ MESSEN!
Vi gir deg en verdikupong på gratis stempler, samt at du kan vinne en overraskelse.

Lag et julekort hvor du bruker minimum 2 stempler fra Kreativ Hobby! Vi ber deg om å ikke bruke stempler fra andre leverandører, men ut over det står du fritt til å lage kortet som du vil. Husk å skrive fullt navn, adresse og e-post bak på kortet.

Når du kommer til vår stand, gir du oss kortet - og tilbake får du en verdikupong som gir deg rett til å velge 2 gratis stempler fra vårt sortiment. Verdikupongen må brukes på messen.
I tillegg kommer vi til å velge en vinner for det kortet som imponerer oss mest. Den får en hyggelig overraskelse fra oss. Denne vil bli tilsendt etter messen.

SKAL DU IKKE PÅ MESSEN, og vil være med på utfordringen?
I så fall kan du sende inn ditt kort til oss senest 13/9. Lag et julekort hvor du bruker minimum 2 stempler fra Kreativ Hobby! Vi ber deg om å ikke bruke stempler fra andre leverandører, men ut over det står du fritt til å lage kortet som du vil. Husk å skrive fullt navn, adresse og e-post bak på kortet.Sendes til: Kreativ Hobby, Prinsekvartalet - Prinsegt. 3-5, 3256 Larvik.

Alle som sender inn kortet får en verdikupong for 2 gratis stempler av oss. Verdikupongen blir sendt ut pr. e-post etter messen - og kan benyttes i vår butikk/nettbutikk innen utgangen av september. Vi trekker ut en vinner blant de innsendte kortene - den som imponerer mest får en hyggelig overraskelse fra oss.

MAX 1 kort pr. deltaker enten du sender inn kortet til oss eller levere på messen!
Vi forbeholder oss retten til å vise fram kortet til andre deltakere på messen, og på våre nettsider/blogg samt i butikken senere.

Mer informasjon om messen finner du her...

Trenger du inspirasjon til å lage julekort?
Gå tilbake til gamle innlegg her i bloggen, så finner du masse flott fra vårt designteam.Ingen kommentarer: