Sider

mandag, desember 14, 2009

10 - Utfordring pakkelapper!

I dag er det 10 dager igjen til julaften, dagens utfordring passer til alle som skal gi bort pakker til jul!

Denne uken ønsker vi å se pakkelapper til julegavene!
Vi ønsker å se mange forskjellige pakkelapper laget med våre stempler! Du må bruke minimum ett stempel fra Kreativ Hobbys egen design på din pakkelapp for at det skal bli godkjent. Du kan lage så mange pakkelapper du vil - bare de er forskjellige! Hver pakkelapp må legges inn som et bidrag for å telle som ett lodd i trekningen. Kanskje du blir ukens vinner av en overraskelse til verdi av ca kr 300,-.

Premien trekkes tilfeldig blant alle deltakerne.

Frist for å delta er søndag 20. desember.

Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Du må legge en link til din blogg via McLinky nederst i innlegget. I det første feltet skriver du navnet ditt - i neste felt linken til bloggen din - der hvor pakkelappen er. I bloggen din må du skrive at du er med på utfordringen hos Kreativ Hobby, med en link til vår blogg! Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag.

Har du ikke blogg?
Dersom du ikke har blogg kan du sende ditt bidrag pr. e-post og legge igjen en kommentar om at det er sendt. VIKTIG! Dersom vi skal kunne ta imot bilder på e-post må alle bildefilene som sendes være navngitt som følgende: Des09 Vintage Ola Normann. Du bruker selvfølgelig ditt eget navn istedet for Ole Normann :-) Har du flere bilder bruker du tall etter navnet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å redigere alle innsendte bilder og vil etterhvert kun godta de som er riktig innsendt. Send bildet til mail@kreativhobby.no.

Her er noen eksempler på pakkelapper fra vårt designteam...

Anne Bente


Carina


Vigdis1 kommentar:

Silje sa...

Da har jeg sendt mine bidrag til pakkelapp utfordringen på mail! :)