Sider

lørdag, desember 12, 2009

12 Helgeutfordring - stripemoasikk!

I dag er det 12 dager igjen til julaften og vi har en liten utfordring til deg i løpet av helgen!

Lage et kort med stripe-mosaikk. Hvordan du ellers lager kortet er opp til deg, men du må ha med min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design på forsiden.

Frist for innlevering er søndag 13/12!
Alle bidrag blir med i trekningen om en julegave fra oss :-)

Du må legge en link til din blogg via McLinky nederst i innlegget. I det første feltet skriver du navnet ditt - i neste felt linken til bloggen din - der hvor kortet er. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg som en del av utfordringen!

Connie har laget et kort med enkel stripe-mosaikk i ikke så tradisjonelle julefarger... Hun har også sprayet glimmermist over hele kortet tilslutt for en litt glitrete "finish".
5 kommentarer:

Lisbet sa...

Da har jeg fått laget ett kort til denen utfordringen også. Med alle utfordringene dere har hatt har det blitt en del kort som nå skla fordeles ut til venner og kjente.
Ønsker dere alle en flott tid nå frem mot jul:-)

Lisbet

magnholia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
magnholia sa...

Mr.Linky Nr 3 er Magnholias bidrag. Har ikke brukt mr.Linky før. Mosaikk er gøy!! Blir fint og får brukt rester:-)

Hildegunn sa...

Flott utfordring!
Jeg har laget et bidrag : )

Janne-Lise sa...

Hei. Jeg var litt for rask på labben da jeg skulle legge inn i mr linky... så den øverste Janne-Lises er jo en direktelink til konk.... Men mitt bidrag ligger under Janne-Lises med riktig link. Jeg klarte ikke slette den første jeg hadde lagt inn. Sorry om dette blir rot...