Sider

mandag, desember 21, 2009

3 Ufordring - hvitt

I dag er det 3 dager til julaften!

Det snør snart over hele Norge og det ser ut til å bli en hvit jul for de fleste. Derfor har vi valgt nettopp fargen hvit. Lage et kort kort som i hovedsak er hvitt. Du kan kun ha små elementer av andre sarte farger. Hvordan du ellers lager kortet er opp til deg, men du må ha med min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design på forsiden.

Frist for innlevering er lørdag 2/1 2010.
På grunn av juleferien har vi litt lenger frist enn tidligere. Du har hele romjulen til å lage et hvitt kort!
Alle bidrag blir med i trekningen om en hyggelig overraskelse fra oss.
Du må legge en link til din blogg via McLinky nederst i innlegget. I det første feltet skriver du navnet ditt - i neste felt linken til bloggen din - der hvor kortet er. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg som en del av utfordringen!

Første kort er laget av Vigdis, og hun har gjort en artig vri med hovedmotivet. Stemplet engelen over tekst i duse farger...Kort nr 2 er laget av Connie, og her er hovedmotivet fargelagt med distress blekk og vannpensel...


Kort nr 3 er laget av Anne Bente. Juletreet og snøkrystallen er chipboard som er malt med hvit Distress Crackle Paint. Blondene i papiret er laget med bårdstanse fra Martha Stewart.

Ingen kommentarer: