Sider

onsdag, februar 01, 2012

Utfordring FEBRUAR - Til en hjertevenn

Februar utfordringen

Tema:

TIL EN HJERTEVENN
- til en du er glad i enten det er din mamma, venninne eller kjæreste m.m.


Frist for levering av bidrag er 27. februar

Det er ingen krav utenom at det skal lages av papir. Men vil du delta for å få gevinsten for "beste bidrag" må bidraget inneholde minimum 1 stempel fra Kreativ Hobbys egen design. Se også informasjon litt lenger ned om linking til denne siden og ditt bidrag. Vi deler ut 2 gevinster! 1 trekkes ut tilfeldig blant alle deltakerne. 1 vinner blir valgt av oss - og vi velger da ut det bidraget vi liker best av de som har brukt Kreativ Hobbys stempler. Så bruker du stempler fra oss dobler du dine vinnersjanser

PREMIE: Begge vinnere får en stempeloverraskelse til en verdi av min. kr 300,-
Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i Kreativ Hobbys januarutfordring  - Til en hjertevenn med link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Her kan dere hente litt inspirasjon fra Kreativ Hobbys designteam:

Anne Bente
Jeg har brukt ark fra Pion Design og stemplene AngelEyes Betty + tekstene "En gave fra hjertet" og "Takk for at du er den du er". Motivet er malt med Distress ink - blåfargen er blandet. Har også brukt en blondeserviett og hvit tag , bånd og roser :-)
Jeg har brukt ark fra Maja Design - Vintage winter
Stemplmotiv: Angel Eys, Sweetie
Dette kortet er et staffilikort med PostItblokk. Fant mal, laget av Marianne, hos StampARTic 
Jeg har pyntet med blomster, bånd, perler, charms  osteklut m.m


Jeg har laget en hjertekort med plass til noe extra inni. Alle kantene/stempeltrykkene er inket med Walnut Stain  og  rosene har fått en omgang med stikles glitterlim. Ellers har jeg pyntet med båndblonde og charms.
Tekst stemplene "Klem" og "Det finnes bare en av deg" finner du her
.På dekorpapiret har jeg stemplet en liten blomst  med Versamark og embosset med Ranger Embossing tinsel -Bridal Glitter. Det gir en sånn fin og nesten "ekslusiv" effekt på papiret, siden man ikke ser det med en gang.


Jeg har brukt motiv fra Angel Eyes og et av de nye tekststemplene. Begge fra Kreativ Hobby.
Ingen kommentarer: