Sider

mandag, oktober 15, 2012

Ukens Tips - Halloween

Det er nå bare 15 dager til Haloween.
Skal du ha en halloween fest, eller kanskje du kjenner noen som er superfan av dagen og ønsker å gi bort et Halloween Kort?  Eller kanskje DU er superfan av Halloween og ønsker å lage et kort med Halloweens farger og uttrykk.

Denne uken gir vi deg tips og inspirasjon til Halloween. Og du trenger faktisk ikke masse spesialting til for å lage et Halloween kort. Har du noe i sort, orange og lilla kommer du langt. Kanskje du har noen motiv som kan gi litt skummelt uttrykk hvis du maler dem i orange eller sort? 

Våre designere har tatt utfordringen og laget halloween kort - og med kun 1 stempel som reelt kan regnes for et halloween stempel fra vår egen design, har de likevel kommet opp med flere kule kort. Følg med i uken som kommer for inspirasjon fra vårt designteam.

Anne Bente 
Det ene stempelet som kan regnes som et halloween stempel er Spøkelse. Her har jeg brukt sort og orange papir i mange lag, og stemplet spøkelse som bakgrunn og motiv. Sorte bokstavklistremerker står for teksten.


Carina
Carina har tidligere laget disse utrolig flotte Halloween kortene.Spøkelset er laget etter mal fra vårt stempelspøkelse.

Vi ønsker alle en strålende uke :)
Klem fra Anne Bente og jentene på Kreativ Hobby
1 kommentar:

Lena_J sa...

Fantastiske halloween kort fra dere jenter.. :-)