Sider

fredag, oktober 05, 2012

Utfordring - Bruk min 3 bånd


Lørdag er det VERDENS KORTLAGER DAG!
Vi feirer helgen med flere utfordringer. Andre utfordring er klar - og her skal du leke deg med bånd.


Oppgave 2 - Bruk min 3 forskjellige bånd 

Siden vårt bloggtema denne uken er bånd, passer det bra med en båndutfordring. Du står fritt til å tolke oppgaven som du selv vil - og med bånd mener vi alt fra fiber, blonder, garn, tråd, silkebånd m.m. For å delta i trekningen må du bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design på ditt kort.

Du kan gjerne delta på andre utfordringer med kortet du bruker her!

Anne Bente har laget disse kortene som alle har min. 3 forskjellige bånd. Vi gleder oss til å se ditt kort!

4 bånd: Silkebånd, vokset bommullstråd, fløyelsbånd og blond.
4 bånd: blondebånd, 2 farget bånd i sløyfe, vokset bommulstråd til charmsen. 
3 bånd: Silkebånd og 2 blondebånd
 
5 bånd: Blondebånd, nupereller, farget bånd, organzabånd og vokset bomullstråd.
 


Premier:
1 trekningspremie blant alle som deltar og bruker minst 1 stempel fra Kreativ Hobby.

Bli med på alle 3 utfordringene denne helgen! 
 1 premie trekkes blant de som deltar med min. 1 kort i hver utfordring. Husk å bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design - ellers blir du ikke med i trekningen. De neste utfordringene blir publisert i løpet av dagen.

I tillegg kan det hende vi slenger inn noen ekstrapremier hvis vi finner noe som inspirerer oss ekstra mye denne helgen.

Vi anbefaler alle bloggere om å markere dagen. Eller er du aktiv i en facebookgruppe så rop ut der. Inviter venner på scrappetreff i helgen - eller gi bort kort helt uten noen spesiell grunn.

Vi gleder oss! Kom og bli med på en kreativ helg du også!

Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i verdens kortlager dag og båndutfordring hos Kreativ Hobby - og link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du er velkommen til å bruke banneren som er øverst i innlegget. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Hvis du ikke har blogg kan du sende det på e-post til :ordre@kreativhobby.no. Bildet må være ferdig redigert og navngitt med ditt navn + utfordring. Max 600 x 600. Skriv i overskriften utfordringen du vil delta i.Ingen kommentarer: