Sider

søndag, august 17, 2008

Til en tøff gutt!

Hva med å lage et ridderkort til en liten tøff gutt. Her har 2 av våre designere laget 3 kort med vårt ridderstempel. En liten gutt vil kanskje bli glad for denne type kort.... kanskje en litt større gutt også?

Heidi har laget dette som er stemplet med mørkt brunt blekk. Chipboard og brads er brukt som pynt. Mønsterpapir fra Basic Grey... mer finner du her...


Heidi står bak dette flotte kortet. Ridderstemplet er stemplet på acetat og embosset. Den flotte ovalen og fargen gir inntrykk av at ridderen faktisk flyr på en sky.... mer informasjon finner du her..


Connie har laget dette spreke kortet. Hun har malt med distressink og laget et fargesterkt kort. Legg merke til ricrac båndet som markerer sirkelen. Mer informasjon finner du her...

Ønsker du flere tips om kort til barn finner du mange ideer i vårt galleri under tema barn...

1 kommentar:

Angella sa...

Så morosomt at dere lager stempler for gutter... Selv har jeg en sønn på 4 år, som var med meg på messe i Lillestøm i vår. Da han fikk se sjørøverkortet til Anne Bente, ble han helt spinnvill. Han fant fort stemplene og kom bort til meg for å få dem. Han fikk velge 4 av dem.

I dag satt han på hobbyrommet og laget sitt eget sjørøverkort

Takk for at dere også lager tøffe guttestempler... og en hyggestund for mor og sønn:)

hilsen
Angella