Sider

tirsdag, august 12, 2008

VIN PÅ TILBUD....


Vi har nå vinstempler på tilbud! Dette er stempler som er flotte for både vertinnegaven og gratulasjonskort. Sliter du med å finne det rette motivet kan vinstemplene være redningen - så sant mottakeren liker vin :-) Hva med å lage vintagger som kan festes på vinflasken som du ønsker å gi bort?

Nå kan du kjøpe disse til kun kr 10 eller kr 19,- pr. stk! Kampanjen varer ut denne uken, t.o.m. 17. august. Du finner alle stemplene på tilbud her....


Heidi har laget dette kortet med både humor og vintema. Oldisparet er maskert før vinflaskene er stemplet slik at flaskene blir liggende bak paret.

Kortene under har Anne Bente laget. Her er det også benyttet maskeringsmetoden for å få flaskene til å stå bak hverandre.
På det gule kortet er det brukt bakgrunnsstempler og drodlestempler i tillegg - samt stylus systemet for å lage rutene. Vinstemplene er stemplet med Fluid Chalk Chestnut Roan - den bakerste flasken med første trykket, mens flasken foran har blitt stemplet på 2. trykket for en litt svakere farge.

På det siste kortet er samme teknikker benyttet, men her er vinflaskene/glassene stemplet med Fluic Chalk Maroon.

Ingen kommentarer: