Sider

lørdag, desember 13, 2008

11 dager til julaften

Mariann har laget dette flotte konvoluttkortet. Det passer perfekt for julegaver som gavekort og penger.8 kommentarer:

Anne H. sa...

Så flott kort!
Fine farger og detaljer!

Jeanette sa...

Aldeles nydelig kort. Jeg likte også veldig godt fargene som var valgt og detaljene, båndet som gikk rundt kortet f.eks. :)

Snuppelure sa...

Advents morro 18 desember :
Her er mitt favoritt kort, liker det spesielt godt p.g.a fargevalget og at det er litt annerledes design enn et helt vanlig kort :)

Asil sa...

Adventsmoro 18 desember: Dette er min favoritt! Flott papir, og de grønne elementene er perfekt i forhold til det brune. Og artig med annerledes kort. Skal definitivt prøve meg på et sånt konvolutt-kort!

Anonym sa...

Adventsmoro 18
Jeg har ikke vært borti disse kortene før nylig, og har fått sansen for de. De er så enkle, men samtidig utrolig stilfulle og tøffe! Jeg syns det har kjempeflotte farger (jeg elsker brunt!), og syns detaljene med blingen og stjernene gjør prikken over i'en.
Ekstra koselig med pepperkakeoppskriften som sniker seg fram på tagen inni :)
Hilsen Mona

Anette sa...

Adventsmoro 18.desember.
Dette kortet er min favoritt! Liker såå godt fargevalget, og formen på kortet. Syns det Pepperkake-stempelet som stikker litt fram, er sååå flott!!
Et nyyydelig og annerledes julekort :)

Nine sa...

ADVENTSMORO 18 - Kort
Jeg synes dette kortet er veldig fint. Det har farger som jeg liker og fine stempler.

Papirleken sa...

Adventsmoro 18 desember

Jeg syns dette kortet er en av de flotteste fordi det er et litt annerledes kort. Dessuten kunne jeg godt tenke meg de stemplene. Julekortene mine har vært preget av kjærlighets snømennene i år, så trenger noe nytt til neste år..