Sider

fredag, desember 12, 2008

12 dager til julaften

Idag vil vi vise deg et av kortene som Anne har laget - hun har laget kort til oss som en av våre gjestedesignere nå i høst! Annes kort er så nydlig laget og er en fryd for øyet. Dette flotte mappekortet er en god ide for deg som skal gi bort et gavekort eller penger til jul. Hvis du vil se mer av det Anne har laget, kan du gå innom tråden hennes på scrapping.no (du må være medlem for å se, men det anbefales å være medlem hvis du liker denne hobbyen): Anne (AnneLiane) - korttråd på scrapping.no

6 kommentarer:

mariann sa...

Åh - dette var et vakkert kort. Nydelig laget :-)

mumi sa...

Adventsmoro 18
Deter er noe av det nydeligste jeg har sett, så sart og lekkert. Mappekortideen er jo genial:)

Linda :)

Berit sa...

Adventsmoro 18

Akkurat dette kortet har festet seg på hjernen min - og dukker stadig opp som inspirasjon.
Hele kortet er gjennomført, med nyedelige papirer, herlige detaljer i form av blonder og stempler. Fargene tiltaler meg veldig og jeg liker også godt fronten av "lokket" med til og fra og julefrimerkestemplet.

Takk for inspirasjonen!!!

Meretekj sa...

Adventmoro 18

Dette kortet var min favoritt!
Helt nydelig.

Kristoffa sa...

Adventsmoro 18
Dette kortet er bare helt nydelig!!! Dette er min favoritt!! Morsomt og annerledes med mappekort. Blonder gir et flott preg på kortet. Jeg har lenge ønsket meg et frimerkestempel og det som er brukt her var jo veldig fint da.

Eli sa...

Adventsmoro 18

Dette kortet iker jeg best. Det har mine farger og er utrlig nydelig, det er deilig å hvile øynene på. God fargesammensetting, og vakkert utført.