Sider

torsdag, desember 18, 2008

ADVENTSMORO 18 - Din favoritt

I dag vil vi du skal ta en surfetur i vår blogg! Vi ønsker du skal finne din favoritt blant årets julekort (ikke esker, pynt eller annet) laget av vårt designteam. Hvilket kort liker du best og hvorfor liker du nettopp dette?

Slik blir du med i dagens trekning:
- Kikk gjennom bloggen
- Når du finner det kortet du liker best, legger du igjen en kommentar i nettopp den posten kortet ligger. Skriv i kommentaren: Adventsmoro 18 + din kommentar om hvorfor du liker dette kortet + navn.
- Du må poste kommentaren innen kl 2400 i dag 18/12.

I dag kan du vinne stemplene på det kortet du velger som din favoritt + noen ekstra stempler. Totalt 6 stempler er i permiepotten idag. F.eks.: Er det brukt 3 stempler på din favortitt får du disse + 3 til.

Du kan kun legge igjen en kommentar - så har du vanskelig for å velge får du velge ut fra stempelønskene dine....ettersom du kan vinne stemplene som er brukt på kortet!

8 kommentarer:

Snuppelure sa...

Morsom utfordring :)
Har vært å funnet min favoritt :)

Annita sa...

er Rigtig svært at vælge for der er mange smukke kort. men min favorit er http://2.bp.blogspot.com/_nmCc9_hSQVg/SUIE8NghOjI/AAAAAAAAB-w/F2UUafrsTek/s1600-h/Gjestedesigner+Anne+H2+okt08+Medium+Web+view.jpg
det er favoritten fordi det er et lidt anderledes kort, designet er rigtig sjovt og kan anvendes på mange forskellige slags kort, og så er farverne IKKE de traditionellen julefarver. ET RIGTIG FLOT KORT

benedihs sa...

min favoritt er det lyse kortet med snømann som står i innlegg: adventsmoro 15.
simpelthen elsker den snømannen

Meretekj sa...

Har funnet min favoritt,og lagt inn en kommentar.

Kristoffa sa...

Jeg har lagt igjen en kommentar på min favoritt. Dette var en koselig utfordring for her var det veldig mye fint å se på:)

Kari Bakken, Gjøvik sa...

Har lagt en kommentar hos min favoritt!!

eline sa...

Enda en morsom utfordring. Jeg har valgt ut min favoritt. ligger under 59 dager til jul søndag 26. oktober.

Benthe's Verden sa...

En knall flott utfordring. Det er jo så vanskelig og bare velge et kort. Jeg falt pladask for kortet til Beata Ewa sitt kort... 46 dager til jul.

Klem fra Benthe