Sider

torsdag, desember 11, 2008

ADVENTSMORO - 11 - Gled en venn

Juletiden handler mye om gi og å glede andre. Derfor ønsker vi idag å gi bort en litt anderledes blogcandy!

I dag kan du glede en venn/venninne - eller noen andre du mener fortjener en liten oppmerksomhet før jul. Vi gir bort en gave med stempler og pynt - så den du foreslår bør være glad i kortlaging/stempling. Du kan nominere en som inspirerer deg på internett, en bloggeier som deler med sin kreativitet, en venninne som du vil glede eller kanskje en i din familie? Du bestemmer hvem du vil nominere. En av de nominerte vil få en førjulsgave fra oss!

Slik gjør du det!
1. Skriv en kommentar i dette innlegget og oppgi fornavn på den du nominerer, samt hvorfor du vil at hun/han ska få en scrappepakke av oss. Dersom personen har en blogg som kan være til glede for oss andre legger du ved linken til denne bloggen. Frist for å legge inn kommentar er 11/12 kl 2400.

2. Vi trekker ut en heldig vinner. Vinner blir annonsert 12/12 på morgenen.

3. Når vinneren er trukket tar vi kontakt for å få fullt navn og adresse på vinneren slik at vi får sendt gaven. Dette blir ikke publisert i bloggen.

35 kommentarer:

Angella sa...

Den beste gleden er å glede andre...

Her om dagen fikk jeg et nydelig julekort fra Kristine. (http://kristineskort.blogspot.com/), og det gledet meg mye. Å gi et kort til Kristrine er nesten som å gi et brød til bakeren...:) Hun er en av de jeg beundrer mest i denne bloggeverdenen, og hun er alltid flink til å hjelpe deg om lurer på noe. Søt og snill er hun også:)

Så jeg vil nominere henne..

Lisens blogg sa...

Jeg synes datteren min, Mina fortjener en liten overaskelse nå i førjulstiden. Vi har mange hyggelige stunder ved "kortbordet" for tiden. Inspirerende og lage kort sammen med ei som er så ivrig. Så hadde det ikke vert for henne hadde jeg nok vert nødt til og kjøpe de fleste julekorta i år.Hennes blogg: www.minkortblogg.blogspot.com

Anonym sa...

Jeg vil nominere Marte (Rulle inne på Scrapping.no). Hun har en aldeles vakker stil på det hun lager, og da livet ikke helt går slik hun hadde ønsket for tida, så hadde det sikkert vært fint med ei oppmuntring.

Mvh Linn (Fenris)

Anonym sa...

Jeg vil glede en arbeidskollega, Sissel. Vi har nettopp begynt med laging av kort og er helt hekta. Utstyret er så som så enda, så hun hadde bruk for et stempel (som jeg også kan låne selvsagt, he,he)

Eva sa...

Jeg vil gjerne nominere Kristin som en av de rauseste menneskene jeg kjenner. Hun har egen blogg http://kristinstangogting.blogspot.com/ som inspirerer. Hun gir så mye av seg selv, hun deler utstyr med alle rundt seg, og hun krever aldri noe i gjengjeld.

Anonym sa...

Hei.
Jeg har en herlig venninne og nabo som jeg synes fortjener en gave. Hun heter Jane, og er alltid snill og grei. Vi er begge glade i å lage kort. Det var forresten hun som fikk meg til å begynne med kort, og jeg er virkelig blitt hekta!
Hilsen Torill fra Tønsberg.

Eli sa...

Jeg vil nominere Eli Kristin, allias Scorpion. Hun har kommet med mange gode ord til meg nå i en litt vanskelig tid, noe som varmer mitt hjerte. Både når det gjelder kortlaging og andre private saker. Og dette enda jeg ikke kjenner henne utenom på nettet, blogging, facebook etc.

Så Eli Kristin fortjener en oppmuntring.

Kristoffa sa...

Jeg vil gjerne nominere Vyan Mica.
Ta en titt i hennes flotte blogg http://heimlaga.blogspot.com/
Hun er utrolig dyktig og i tillegg er hun et flott menneske som oppmuntrer, støtter og inspirerer!

Anonym sa...

Jeg vil nominere Inger jeg.
Hun er en fantastisk venninne og en dyktig scrapper!
For øyeblikket innebærer jobben hennes masse pendling, og det sliter på en sliten kropp.
Hadde vært moro å overraske henne!
http://izisverden.blogspot.com/

Snuppelure sa...

Jeg vil Nominere anneliane http://anneslillehobbykrok.blogspot.com/ for det første så er Anne en helt fantstisk dame, snill og medmennesklig og en kjempe herlig scrappe venninne. Og hun tryller frem de mest nydelige kort og hun er en reser på å lage de lekkreste ATC`er. Så derfor vil jeg Nominere Anne

Annette, Enebakk sa...

ååå - dette var en koselig blogcandy i ekte julestemningsånd!!
Jeg vil gjerne glede Hege, ei venninne og kollega av meg, med en førjulsgave.

Hun er et ekte medmenneske som gir mye av seg selv og har stor omtanke for alle rundt seg!

Ingunn Kvarving Sandtrø sa...

Jeg vil gjerne nominere min svigerinne, Grete, til denne adventsmoroen. HUn har kenge snakket om å begynne å lage kort, og nå har hun kommet igang. Hun har ikke allverden av utstyr enda, så litt nytt under juletreet hadde vært hyggelig. Hun har laget seg en egen blogg hvor dere kan se det hun har laget til nå: http://gretesand.blogspot.com/

Krysser fingrene for at gaven kan gå til henne!

Lena Katrine sa...

Jeg vil gjerne nominere en dame jeg nylig har blitt kjent med, men som allerede har krøpet godt inn i hjertet mitt: Kirsten!
Kirsten er en fantastisk flott og varm person, og lager de lekreste kreasjoner!

Torill sa...

Min gode venninne Kristine (har ikke blogg) trenger en stempelglede! Rett og slett fordi hun er en god venn!!!

idaws sa...

Jeg vil gjerne nominere min tante. Hun er en person som jeg ser opp til, og som er mer en kjempegod venninne enn en tante i blant. Hun driver også med kortlaging, så vi har sittet et par kvelder sammen. hun er min scrappevenn :)Hun heter Bente
Synes hun fortjener denne pakken fordi hun er så gavmild, og hjelpsom. :)
hun har en blogg osgå, men har ikke lagt så mye ut der enda, pga. hun er ny i "bloggverden";
http://bentehs.blogspot.com/

Lish sa...

Vil nominere lillesøster, Hanne. Ho er blitt litt bitt av kortbasillen, men som fattig student er det begrenset med utstyr. Hadde vært koselig med en overraskelse til ho nå i førjulstiden.

eba sa...

Da ville jeg gjerne at Marte skulle vunnet i dag. Hun er kjempeflink med kortlaging, og kreativ på så mange andre måter også. Hun er vel min beste venninne, og vi deler noen gener også ;)

Martes blogg

Anonym sa...

* Jeg vil gjerne få gi en overraskelse til Laisis på scrapping.no. I tillegg til å inspirere masse i scrappeverden, så er hun min hverdags-engel. Hun er der ALLTID, og det for mange flere enn meg.*
Hilsen Turid, Fiskerstranda

benedihs sa...

eg vil gjerne nominere neboen min Eileen.
hun er en fantastisk mor til 2 unger, men desverre har yngstejenta på 4 år vert alvorlig syk mesteparten av livet. (matallergi)men det begynner å bedre seg no, heldigvis.
og eg tror nok at de hobbykveldene vi har 4-5 ganger i måneden er et kjærkomment avbrekk for henne

Anonym sa...

Jeg fikk lyst til å nominere Bibbi (http://bibbiny.blogspot.com/). Hun har lært meg det meste jeg kan om kort og de ulike hobbybutikkene på nettet, bl.a KreativHobby!. Jeg kan spørre henne om alt mulig rart, og hun er like blid! Dessuten gjør hun meg oppmerksom på hvor jeg kan få tak i ting, dersom jeg har spurt henne hvor jeg får kjøpt ulike ting. Ta en titt på hennes blogg. Der er det mye fint!
Ingunn, Skollenborg

Anonym sa...

Jeg har ei venninne som har opplevd mye tøft. Nå har hun vært mye syk i det siste, og slitt med huset i tillegg. Syns hun fortjener en liten oppmuntring. Hun liker å lage kort og stemple, men har bortprioritert det veldig i det siste, i tillegg til at formen ikke har tillat det. Hun fortjener gaven, som jeg håper vil bidra til at hun setter i gang med hobbyen sin igjen. Rita er ei super dame!

Anita Kristine sa...

Så koselig dette var! :)

Jeg vil nominere Lillian! Vi har oppdaget scrapping og kortlaging sammen, og er begge nybegynnere. Lillian er ei jente jeg ikke hadde klart meg uten dette halvåret, og håper hun kan få en liten overraskelse i posten. Det fortjener hun virkelig!! Ta en titt i bloggen hennes, kjempemasse fint! :)
http://www.lillasboble.blogspot.com

Hilde sa...

Jeg vil gjerne få lov til å glede Agnethe jeg. Hun er kjempesnill, står på på jobben og er bare god og blid mot alle, både privat og på jobb.
Har utrolig lyst til å starte opp med kort og scrapping, men har lissom ikke kommet 100% i gang enda. Så kanskje det er dette som skal til for å få fart på henne..

Så jeg vil gjerne nominere Agnethe

Rasu sa...

Det var en koselig blogcandy. Tenk å kunne få glede andre med en gave.
Jeg ønsker å glede Ida, datter mi. Hun synes det er kjempemorsomt å lage kort (og hun bruker mine saker). Hun hadd blitt kjempeglad for å få en liten overaskelse før jul.
Vi koser oss veldig når vi lager kort i sammen:-))

nina_jentoft sa...

jeg ønsker at lillesøsteren min gunn heidi skal få en liten oppmerksomhet i en travel tid. Hun har nettopp vært syk og jeg ønsker at hun skal få en liten overraskelse fra dere.

Anonym sa...

Jeg ønsker at venninnen min Julie Rskal motta en overraskelese fra dere. Da får hun noen stempler, som kan hjelpe henne på vei med kortlagingen.

nina-m bodø
nimej80@hotmail.com

Anonym sa...

jeg vil gjerne overraske min kortglade datter med noen stempler. så kan hun slappe av etter en hektisk tid på jobb. kose seg med å lage kort.

annegretej@hotmail.com

Gro sa...

Jeg vil gjerne nominere Angella. Jeg kjenner henne bare gjennom blogging, men jeg må alltid innom hos henne, og finner alltid mye inspirasjon der.http://angellaro.blogspot.com/
Håper veldig på at hun blir den heldige i dag!

Anonym sa...

Dette er en veldig koselig luke i kalenderen!

Jeg vil nominere min kjære lillesøster, Maria. Hun er på vei inn i scrappeverdenen og har foreløpig ikke så mye utstyr. Hun er en kjempegrei søster og venn som alltid har omsorg for andre. Jeg vet at hun vil sette veldig pris på en slik overraskelse! Det vil selvfølgelig glede meg også:)
Hilsen Kristine J, Oslo

Anonym sa...

Jeg har en veldig god venninne som er til glede og inspirasjon både når det gjelder scrapping og jobb. Vi forsøker å treffes for scrapp og har mye glede sammen. Turid er en kreativ sjel,med mange gode ideer. Hun liker å eksprimentere med ulike format og er spennende å sitte sammen med for scrapping. Jeg vil altså nominere Turid til denne scrappepakken.Her er hennes korttråd på scrapping.no
http://scrapping.no/forum/viewtopic.php?t=171751&highlight=
Det hadde vært veldig morro å overraske henne med en gave etter en nominasjon :)
Hilsen Janne-Lise, Skodje

Anonym sa...

Koselig blogg candy !!

Min sønn Markus på 14 år synes det er kjempekjekt å lage korter.
Han har laget mange fine bursdagskort og julekorter. Det er koselig av vi kan sitte sammen og lage korter. Han er en tøff gutt, med "myke" verdier. Han hadde blitt utrolig glad for en overraskelse !!

mumi sa...

Jeg vil nominere søsteren min Helene. Det er ikke så lenge siden hun begynte å lage kort så hun hadde helt sikkert blitt superglad for en slik gave :)

Anonym sa...

Vil gjerne få glede min kjekke nabo Reidun med en pakke. Ho gav meg gleden ved kortlaging en sen sommerkveld. Ivrig og entusiastisk som ho er lærte ho meg det som skulle til for at jeg kom i gang med denne kjekke hobbyen.
Ho har også sørga for at jeg har blitt buden på flere scrappetreff.
Uten henne hadde dette vært en lukket verden for meg.

Anny, Tingvoll

Anonym sa...

Jeg vil gjerne nominere min mor, jeg. hun er kjempeflink til å lage kort, men har vært litt deppa nå før jul - hun sitter med gips og har ikke fått vært ute og handlet seg noe til kortlagingen på lenge. hun har heller ikke internett. Så hun hadde absolutt trengt en oppmuntring :-)

Klem, Marianne - Kongsberg.

Catharina Norberg Skjørvold sa...

Min søster Elisabeth er fantastisk flink til å lage kort! Men hun har jo desverre så alt for lite av deres stempler :)

Bloggen hennes er som følger:
http://elisabethsj.blogspot.com/