Sider

mandag, juli 12, 2010

Sommerkampanje!

10 % rabatt på alt i nettbutikken denne uken!
For å oppnå rabatten så må du logge deg inn som kunde! Tilbudet gjelder kun i nettbutikken for deg som mottar vårt nyhetsbrev eller følger oss på Facebook!

Du kan fortsatt få julestempler til knallpriser hos oss!
Antall julestempler på tilbud vil bli redusert ettersom dagene går, så det lønner seg å bestille så raskt som mulig!

Tilbudet gjelder kun i nettbutikken i en begrenset periode. Ønsker du å besøke butikken kan du forhåndsbestille stemplene på internett og hente varene i vår butikk :-)

Frakttilbud i sommer 7/6 - 15/8
Gratis frakt på alle ordre innen Norge som overstiger kr.500,-.

Nattby torsdag 15/7
Vi har åpent til kl.24 og du er velkommen på sommertreff.
Ta et avbrekk i sommervarmen og ha en kreativ dag hos oss. Vi har plass til ca 12 personer og det er opp til deg hva du vil lage. Vi stiller med inspirasjon og noe utstyr til utlån. Resten tar du med selv eller du kan kjøpe det i butikken. Påmelding til mail@kreativhobby.no

Kurs høsten 2010
Vi jobber nå med å utarbeide kursplan for høsten! Har du ønsker om kurs innen scrapbooking og kortlaging så kan du ønske i vei nå. Ønsker du kurs i andre hobbyer også så gi oss gjerne noen tips. Vi kan ikke love å oppfylle alle ønsker, men vi kan love å prøve å følge opp de ønskene vi klarer å gjennomføre. Vi ønsker mange tilbakemeldinger - send oss gjerne mail, eller gi oss et hint inne på våre facebooksider eller her i bloggen.

Følg oss på Facebook!
Vi trekker ut en premie hver gang vi passerer runde tall. Vi har nå over 1400 venner og neste premie trekkes når vi har passert 1500 venner. På Facebook blir du oppdatert på nyheter og annet som skjer i vår nettbutikk/butikk. Samt tips fra vårt dyktige designteam.

Velkommen til vår Facebookside...

Velkommen til en hyggelig handel hos www.kreativhobby.no eller i vår butikk i Larvik!
Du finner oss i Prinsekvartalet i Larvik sentrum: Prinsegata 3-5, 3256 Larvik
Åpningstider i butikken: Man-Tors 10-18, Fre 10-17 og Lør 09-15.

Ingen kommentarer: