Sider

mandag, november 30, 2009

24 Pepperkake utfordring

I dag er det 24 dager igjen til julaften, og tid for nok en ny utfordring !

Denne uken skal vi se pepperkaker!
Enten i form av kort, esker eller annet som er dekorert med pepperkaker!  Det er jo tid for pepperkakebakst om dagen, så hvorfor ikke lage et kort også?  Eller kanskje en pose med pepperkaker som er dekorert?  Dersom du ikke har et pepperkakestempel fra Kreativ Hobby, så kan du jo kanskje overraske oss med noe du har klippet ut selv, eller simpelthen et bilde av en pepperkake eller to... Eller rett og slett lage noe med ekte spiselige pepperkaker! Vi utfordrer din kreativitet!

Kanskje du blir ukens vinner av en overraskelse til verdi av ca kr 300,-.
Premien trekkes tilffeldig blant alle deltakerne.

BONUS - Dette kan gi deg en julegave fra oss...
Vi kommer til å ha mange utfordringer frem mot jul - og vi kommer til å ha flere "oppmerksomhetspremier" som kan ende i en julegave fra oss. Dette kan gi deg en julegave:
1. Den som har vært med på flest utfordringer frem mot til 10. desember!
2. Den som har imponert oss mest med sin kreativitet!
3. Noen som har laget mange flotte julekort med våre stempler og har linket til oss i bloggen sin!

Utfordringen denne gangen er:
Lag kort eller annet med tema pepperkaker. Enten med Kreativ Hobbys pepperkakestempler, bilder av pepperkaker, klipp, bak eller kjøp dine egne pepperkaker eller hva du måtte ønske!

Du må huske en viktig ting - bruke minimum ett stempel fra Kreativ Hobby på utsiden av kortet ditt for at det skal bli godkjent. Du kan lage så mange kort du vil - og hvert bidrag gir et lodd til trekningen.

Frist for å delta er søndag 6. desember.

Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram  i vår blogg som en del av utfordringen!

Du må legge en link til din blogg via McLinky nederst i innlegget. I det første feltet skriver du navnet ditt - i neste felt linken til bloggen din - der hvor kortet er. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag.

Har du ikke blogg?
Dersom du ikke har blogg kan du sende ditt bidrag pr. e-post og legge igjen en kommentar om at det er sendt. VIKTIG! Dersom vi skal kunne ta imot bilder på e-post må alle bilder som sendes skal være navngitt som følgende: Nov09 Pepperkake Ola Normann. Du bruker selvfølgelig ditt eget navn istedet for Ole Normann :-) Har du flere bilder bruker du tall etter navnet. Vi har dessverre ikke kapasitet til å redigere alle innsendte bilder og vil etterhvert kun godta de som er riktig innsendt.  Send bildet til mail@kreativhobby.no.

Dersom du deltar i Kreativ Hobbys julekortutfrodring er du velkommen til å delta også her. Du kan også bruke denne gaven som en del av julekortutfordringen, så lenge alle kriteriene for både julekortutfordringen og denne gaveutfordringen er med.

Her er noen eksempler på gaveideer fra vårt designteam...

Vigdis' pepperkakekort med snow writer i kantene


Anne Bentes pepperkakekort med pepperkakeoppskriftConnies pepperkakekort med bord av små pepperkaker


Heidis pepperkakekort med noter3 kommentarer:

Anonym sa...

Da er mitt bidrag til Pepperkake utfordringen sendt pr. mail

Anny, Tingvoll

Anita T. sa...

Jeg har sendt mitt bidrag til Pepperkake.utfordringen pr. e-post.
Hilsen Anita T.

Anonym sa...

Da har jeg sendt mitt bidrag pr mail

Mvh
Mari T.W