Sider

mandag, oktober 08, 2012

JULEKORT UTFORDRING

OPPDATERT 22/10
Påmeldingsfristen har gått ut, og 24 personer har meldt seg på. Det er en UMULIG oppgave å velge bort 4 deltakere, så derfor ønsker vi alle som er påmeldt velkommen til utfordringen. Vi trenger adressen til alle, så rabatt i nettbutikken kommer til riktige personer. Vi tar kontakt med alle i løpet av denne uken, eller du kan ta kontakt med oss - så er vi i gang fra neste uke :)

VI GLEDER OSS!

Opprinnelig innlegg:


For noen år siden hadde vi julekort utfordring - og vi hadde en utrolig stor respons på dette. Vi ønsker å gi denne utfordringen også i år, og har i år 20 plasser til disposisjon for de som ønsker å delta.

Til deg som blir med gir vi:

Julegave til en verdi av ca kr 300 når utfordringen er fullført.

40% rabatt på våre stempler i perioden utfordringen varer.Utfordringen er:
Lag 12 julekort med stempler fra Kreativ Hobby innen 10. desember 2012.


Betingelser for deltakelse:

Du må ha julestempler (eller kjøpe) fra Kreativ Hobby og du må ha egen blogg.For å kunne delta må du først melde din interesse til oss senest 18. oktober!

Du legger da en link nederst i dette innlegget til et kort du har laget som du er godt fornøyd med. SELVE UTFORDRINGEN 

1. Lag 12 julekort. Julekortene må ha min. 2 stempler fra Kreativ Hobby på forsiden av kortet. Stempler fra andre produsenter kan ikke brukes på forside (du kan bruke vintagebilder eller lignende). Kun kort som er publisert etter at utfordringen starter blir godkjent.

2. Julekortene må være tydelig forskjellige, men du må gjerne bruke samme motiv/tekster flere ganger.


3. Julekortene må publiseres i en blogg. 1 innlegg for hvert kort du lager . Der skal det presiseres at du er med i "Kreativ Hobbys julekortutfordring - 12 julekort"  og bruke banneren i dette innlegget med link til vår blogg.  Kortene du lager kan du bruke på alle utfordringer og konkurranser du ellers måtte ønske, så lenge du følger retningslinjene her.

4. Når du er ferdig - senest 10. desember - med alle 12 julekortene lager du ETT innlegg hvor du samler alle julekortene.

5. Ett av julekortene du har laget sender du til oss når du er ferdig med utfordringen - senest 10/12. Skriv din adresse + bloggadresse i julekortet. Sendes til Kreativ Hobby, Kongegata 29, 3256 Larvik.  Når vi har mottatt dette og utfordringen er GODKJENT, sender vi deg en hyggelig overraskelse som du kan legge under juletreet! Julekortet vi mottar kan vi fritt benytte i vår utstilling og på internett - selvfølgelig med ditt navn/nick som designeren av kortet. Julekortet returneres ikke.


6. Kreativ Hobby kan plukke utvalgte julekort laget til utfordringen og publisere disse i vår blogg/nettsider. Da selvfølgelig med henvisning til den bloggen vi har funnet kortet og all kredit går til skaperen av kortet.Mangler du stempler fra Kreativ Hobby? Vi har mer enn 250 forskjellige julestempler fra vår egen design. Her er det noe for enhver smak. Alle våre julestempler finner du vår nettbutikk.PÅMELDINGSFRIST torsdag 18. oktober
Legg en link til et kort du er godt fornøyd med under her. Det kan være et tilfeldig innlegg som du har laget før, eller du kan lage et eget innlegg hvor du forteller hvorfor du har lyst til å være med. Du må ikke ha brukt stempler fra Kreativ Hobby på kortet du viser fram når du søker.

Vi har plass til maks 20 deltakere, så om det blir flere enn 20 som ønsker å være med vil vi velge ut 20 som vi ønsker skal være med. Vi ønsker variasjon og forskjellig type kort, så alle er velkomne til å være med så lenge du har en blogg som blir oppdatert jevnlig.


16 kommentarer:

Elinor sa...

Hej! Jag blir gærna med. Har tappat lite fokus i och med att jag flyttat och haft otroligt mycket i sommar. Vill komma igång igen och denna utmaningen passar utmærkt. Har sååå många ideer nu men jag kommer inte till skott. Så om jag blir med blir det julekort i år også! *hoppas*

Anita Lise sa...

Her er et av mine siste kort som jeg liker veldig godt. En helt ny vri på julekort:) Lykke til med utfordringen! Spennende..

Anita Lise sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Gitte sa...

Håper på å få være med på denne utfordringen! Virker veldig spennende, og jeg trenger et aldri så lite spark i rumpa når det gjelder å komme i gang med julekortene :D

Hildes Scrappeunivers sa...

Kjempespennende! Krysser fingrene for at jeg får være med ♥

Karen Elise sa...

Denne utfordringen hadde det vært fantastisk kjekt å få være med på! Ser veldig spennende ut, og hvem trenger vel ikke et "spark bak" når det gjelder de julekortene? Krysser fingrer og det jeg har for at jeg blir valgt ut til å være med!
:D

Mari sa...

Etter en periode med mye sykdom og lite scrapping er dette virkelig en SUPER utfordring for meg!
Krysser fingrene for at jeg får delta :D

anette_s sa...

Hadde vært super gøy å få være med, dere er jo favoritt designerene mine på tekststempler :)
Også lutre jeg på en annen ting, dere skriver at det må være kh side motiv stempler, men hva med vintage bilde motiver? Er det lov? Om ikke har jeg jo nok av stempler i fra dere altså ;)

Bente Mong sa...

Kunne veldig gjerne tenkt meg å være med på denne utfordringa. Grei måte å komme igang med julekorta på!! Elsker å lage kort,forskjellige kort! Så denne er midt i blinken for meg.

Askepott sa...

Jess - denne spennende utfordringen vil jeg gjerne være med på. Jeg har valgt å vise dere en blyantboks som jeg laget for en god stund siden - den står på skrivebordet mitt på jobben og er i bruk hver dag. :-)

Sissel sa...

Flott utfordring! Håper jeg er en av de som får være med! Fant et julekort fra i fjor som jeg husker jeg var veldig fornøyd med, og fikk mange fine kommentarer på. Elsker vintage-stilen, men lager også mye annet. :)

Siri sa...

Dette er jo en flott måte for meg å komme igang med kortlagingen etter "mammapermisjon" på hobbyfronten. Krysser fingre for at jeg får være med. Gleder meg til mørke høstkvelder med kortlaging!

Turid sa...

Jeg legger inn et julekort som ble laget i fjor. Jeg har deltatt tidligere og det var skikkelig inspirerende. Krysser fingrer for at det blir en ledig plass dette året også.
Hilsen Turid :)

Gitte sa...

Jeg krydser fingre for en ledig plads. Det lyder som en rigtig fin udfordring.

Liven sa...

Dette hadde vært veldig kjekt å få være med på. Vanskelig å velge ut et kort. Men legger ved et vinterkort, jeg lagde på nyåret. Jeg er relativt variert i uttrykk og farger i det jeg lager. Blir spennende å se om jeg blir en av de heldige ;o). Lykke til alle sammen!

anette_s sa...

Hei :) Når skal dere avgjøre hvem som blir med og hvor blir det publisert?
Hilsen ei som er såå spent ;)