Sider

fredag, oktober 05, 2012

UTFORDRING - JUL

Lørdag er det VERDENS KORTLAGER DAG!
Vi feirer helgen med 3 utfordringer. Tredje og siste utfordring er klar - og nå vil vi se julekort!


Oppgave 3 - JUL

Verdens kortlager dag er et kick-off til julesesongen og da må vi jo ha med en juleutfordring. Du står fritt til å tolke oppgaven som du selv vil - og kan lage hva du vil av papir under tema JUL. For å delta i trekningen må du bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design på ditt bidrag.


Premier:
1 trekningspremie blant alle som deltar og bruker minst 1 stempel fra Kreativ Hobby.

Bli med på alle 3 utfordringene denne helgen! 
 1 premie trekkes blant de som deltar med min. 1 kort i hver utfordring. Husk å bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design - ellers blir du ikke med i trekningen. De neste utfordringene blir publisert i løpet av dagen.

Du kan gjerne delta på andre utfordringer med kortet du bruker her!

I tillegg kan det hende vi slenger inn noen ekstrapremier hvis vi finner noe som inspirerer oss ekstra mye denne helgen.

Vi anbefaler alle bloggere om å markere dagen. Eller er du aktiv i en facebookgruppe så rop ut der. Inviter venner på scrappetreff i helgen - eller gi bort kort helt uten noen spesiell grunn.

Vi gleder oss! Kom og bli med på en kreativ helg du også!


Inspirasjon fra vårt designteam

Bibbi


Carina 

Anne Bente

Gro 

Hildegunn

Kristina

Kristin 

Angella

Vi gleder oss til å se ditt kort!

Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i verdens kortlager dag og juleutfordring hos Kreativ Hobby - og link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du er velkommen til å bruke banneren som er øverst i innlegget. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Hvis du ikke har blogg kan du sende det på e-post til :ordre@kreativhobby.no. Bildet må være ferdig redigert og navngitt med ditt navn + utfordring. Max 600 x 600. Skriv i overskriften utfordringen du vil delta i.
2 kommentarer:

Lena sa...

Hei :-) Jeg finner ikke noe info om man kan delta på andre utfordringer med det vi leverer her, så fint om dere kan si noe om det :-)

Eline sa...

Phu.. da rakk jeg alle tre da.. i full fart det siste her.. :-)
Tusen takk for masse inspirasjon fra DT i helgen.
Ønske dere en kreativ og fin høst.