Sider

fredag, oktober 05, 2012

UTFORDRING - Skisse

Lørdag er det VERDENS KORTLAGER DAG!
Vi feirer helgen med 3 utfordringer. Først ut kommer en skisseutfordring. De neste utfordringene blir publisert i løpet av dagen!  Frist for levering er søndag 7/10 kl 2400Oppgave 1 - Skisse

Du står fritt til å tolke oppgaven som du selv vil - men man skal se at det er visse likhetstrekk med oppsettet på kortet ditt og skissen. For å delta i trekningen må du bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design på ditt kort.

Du kan gjerne delta på andre utfordringer med kortet du bruker her!Premier:
1 trekningspremie blant alle som deltar og bruker minst 1 stempel fra Kreativ Hobby.

SAMLEPREMIE
Bli med på de neste utfordringene også! 
 1 premie trekkes blant de som deltar med min. 1 kort i hver utfordring. Husk å bruke min. 1 stempel fra Kreativ Hobbys design - ellers blir du ikke med i trekningen. De neste utfordringene blir publisert i løpet av dagen.

I tillegg kan det hende vi slenger inn noen ekstrapremier hvis vi finner noe som inspirerer oss ekstra mye denne helgen.

Vi anbefaler alle bloggere om å markere dagen. Eller er du aktiv i en facebookgruppe så rop ut der. Inviter venner på scrappetreff i helgen - eller gi bort kort helt uten noen spesiell grunn.

Vi gleder oss! Kom og bli med på en kreativ helg du også!


Litt inspirasjon fra vårt designteam og hvordan vi har løst skisseoppgaven.

Anne Bente
Kristina

Bibbi

Grønt kort med et Pion bilde og et par bursdagstekster. Pyntet med noen halvperler, rose, bånd og hjerte charms.Gro
 Husk at du må legge en link til din blogg i innlegget - der hvor kortet er. Innlegget skal være nytt. Du må også skrive i innlegget ditt at du deltar i verdens kortlager dag og skisseutfordring hos Kreativ Hobby - og link til http://www.kreativhobby.blogspot.com/. Du er velkommen til å bruke banneren som er øverst i innlegget. Du må gjerne også legge igjen en kommentar om ditt bidrag. Vi forbeholder oss retten til å hente fram utvalgte kort og vise dem fram i vår blogg.

Hvis du ikke har blogg kan du sende det på e-post til :ordre@kreativhobby.no. Bildet må være ferdig redigert og navngitt med ditt navn + utfordring. Max 600 x 600. Skriv i overskriften utfordringen du vil delta i.
3 kommentarer:

Lisbet sa...

Søren også dette var en kjempeflott skisse som det bare skrek julekort fra: Men jeg reiser bort og får ikke deltatt.
Skal prøve meg allikevel på skissen seinere for den var så flott! Ha ne flott kortlagingslørdag.

Lena sa...

Så hærlig, da skal jeg få laget julekort i helga! flott skisse :-)

Askepott sa...

Suuuper skisse. Det blir nok noen timer på scrapperommet i helga!